perjantai 27. tammikuuta 2017

Taidetta ilman aivoja

Aurinko on sulostuttanut eloamme parina viime päivänä aivan häikäisevästi. Ihana kultainen valo on saanut kotini keittiön aivan liekehtimään, onneksi ei sentään kirjaimellisesti. Kun oranssiin pintaan osuu auringon säteet, vaikutus on lähes tajuntaa räjäyttävä. 































On ollut niin keväistä ja kirkasta, etten ole edes kynttilöitä sytytellyt. Tosin kynttilöitä voi poltella ihan milloin vain, mutta pariin päivään ei ole tunnelmaa niistä tarvinnut hakea. 




























Lieneekö aurinko pääni sekoittanut, kun ryhdyin tekemään taiteellisia kokeiluja. Mies sanoisi varmaankin, että olen tehnyt taidetta ilman aivoja. Kyllä, totta. Olen käyttänyt seinämaalia, akryyli- ja spraymaaleja. Värin levittämiseen käytin siveltimiä, pahvinpalasia, tuorekelmua, pitsiliinoja ja suihkutusta. Kolme kokeilua tulee päätymään pianon ylle. Nyt ne vielä nojailevat seinään, mutta tarkoitus on vielä ripustaa ne ylemmäksi.










Hento vaaleanpunainen ja kulta ovat aivan suloinen yhdistelmä. Päässäni pyörivät tuon väriset tapetit, vaaleanpunaiset sohvat, messinkiset kyntteliköt....aah! Onneksi pään sisällä voi pyöriä yhtä ja toista. Ei kerrota kaikkea Miehelle! Mies-parka järkyttyisi. Nyt toivottelen kaikille rauhaisaa viikonloppua. Kannattaa kokeilla taiteen tekemistä ilman aivoja - on se vaan niin vapauttavaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania tauluja, nyt kyllä alkoi kiinnostaa, kuinka tulos oikein syntyi..? Teillä tosiaan aurinko on tullut sisälle asti! Mukavaa viikkoa, Ulla!

    VastaaPoista
  2. Hei Sirkku. Taulut syntyivät maalaamalla seinämaalilla, akryylimaaleilla, spraymaalilla ja pitsiliinoja sabluunoina käyttämällä. Aika monta kerrosta sain sutia.

    VastaaPoista