lauantai 23. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntaita


 

 Kevään suurinta juhlaa odotellessa ripustelen joskus askartelemiani kananmunahärpäkkeitä ikkunaan. Ihastelen jälleen kerran munankuoren haurasta kauneutta ja höyhenten herkkää suloutta.
Helmet koristeissa ovat thailaisia keramiikkahelmiä, jotka olen pujottanut siimaan. Siima on sitten pujotettu luonnonniineen.
 
 
 
 
 

Koti somistautuu pääsiäiseen. On mennyt pari viikkoa, etten ole piipahtanutkaan mökillä ja varsinkaan huvimajassa, joka on aivan jäätyneen lumen saartamana. Keväästä ei ole tietoakaan vielä vähään aikaan, mutta uskon, että kun se tulee, se tulee rymisten ja ravaten ennemminkin kuin keikkuen. 


Sisällä on niin suloisen lämmintä ja aurinkoista, mutta kun pistää nenänsä ulos, se on aivan kohmeessa. Siksipä olenkin välttänyt pistämästä nenää ulos kuin pakosta. Aurinko paljastaa jälleen kerran laiskuuteni, mutta kuten joku pieni ihanuus sanoi...leijailevat pölyhiukkaset ovatkin keijupölyä. Keijupölya on kotini täynnä...ja sehän kuulostaa vallan viehättävältä.Tänään on vielä mahdollista valmistautua vastaanottamaan pieniä virpojia. Aurinkoista palmusunnuntaita kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti