perjantai 10. toukokuuta 2013Sekaisin keväästä osa 2
Blondilla on vastauksia.


Tyttöjoutsen on tietenkin se, joka peilailee itseään vedestä. Tietenkin! Ei tainnut tyttönen olla kuvaansa tyytyväinen, kun nokkaisi peilin rikki...olisikohan ollut parempi kuva toisella yrittämällä...


Aurinkokellon mukaan kuva krookuksesta oli otettu n. klo 14.30 talviaikaa klo 15.30 kesäaikaa.Taideteoksen tein "minä karvakuono" ja mun taltat!Mitä tänään syötäisi? Mulle ainakin matoja, tsirp!Joku on tosiaankin mellastanut koko talven
mökkitontilla ja syönyt ties vaikka mitä...


............no minä, myyrä!Voitteko kuvitella? ne ovat täällä...pikkuruiset hiirenkorvat!


 

Puro solisi niin kauan kuin lumen sulamisvettä riitti...siispä ei solise enää.


Pikkulintu on pesinyt meidän möksällä ainakin viidessä seuraavassa paikassa. Joku sieppo-parka teki tässä menneenä kesänä pesän jopa juniorin tekemälle lintulaudalle! Sieltä ponnisti lentoon jokunen pikkiriikkinen höyhenpallero. Västäräkki on majoittunut halkopinoon. Peippo tekee pesänsä koivun oksaan korkealle...ja pääskynen on taiteillut pesänsä räystään alle...pöntössä on asunut kirjosieppo. 
 

Puupinoissa on noin 5 heittomottia saunapuita. Yhdellä saunomiskerralla menee (tietenkin riippuen saunojien määrästä, mutta noin keskimäärin) pari sylillistä (tietenkin riippuen sylin koosta). Sylillisiä menee yhteen heittomottiin noin 36...joten öbauttiarallaa 180 saunomiskertaa pitäisi noilla puilla saunoa. Ja tämä on mitä totisinta blondin faktaa!!! Laskin ihan itse.

Ja kuka on tyytyväinen Blondin kostoon...hahaa...kukapa muu kuin itse Mies, joka saa kivan ja tunnelmallisen päiväunipaikan.

 


 
 


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti