sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hämäränhyssyistä

 
 
 


Pyhäinpäiväviikonloppu.
Kuvien usvaisen harmaankellanruskean seesteinen tunnelma on vain osa totuutta.

Totuus on se, että Mies huomasi yllättäen salakavalasti edenneen lahoamisen mökkisaunan lauteiden tukirakenteissa sekä seinäpaneeleissa. Jouduimme siis tekemään hätäisen ja ehdottomasti vain väliaikaisen remontin saunalla. Ensi kesä kertoo, mitä tullaan tekemään ja miten hurja remontti odottaa. HUI. Nyt siis vain korjattiin osa paneloinnista ja lauteista. Lopuksi maalasin betonilattian tummansuklaanruskeaksi.

Olemme menossa kovaa vauhtia kohti vuoden pimeintä aikaa ja meillä olikin kiire hommissa juuri sen takia, että pimeä tulee jo klo 16 jälkeen. Ehdin kuitenkin matkallamme mökille käydä hautausmaalla asettelemassa kanervat ja kynttilät isovanhempien haudalle.

Kiireisestä tunnelmasta kertoo  hyvin Miehen varoitus: Ethän viivy kauan! Siihen minä ihmettelemään, että mitä minä nyt niin kauan haudalla viipyisin. Uskokaa tai älkää Mies luuli minun ottavan lukuisia kuvia haudoista...Hih! Onkohan hän saanut jotain traumoja tästä blogihössötyksestä, kun epäili minun ryhtyvän tietenkin tekemään  jotain hautausmaablogia!!!!!!!

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 Edeltämme menneet ovat muistoissamme eläviä ja rakkaita. Pyhiksi meillä kaikilla on mahdollisuus tulla Vapahtajan työn kautta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti