keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Linnunpoikasten vahtina

Töitä olisi huvimajassa ja joka puolella mökkitonttia vaikka useammallekin blondille jakaa, mutta nyt aika menee, kun pitää vahtia linnunpoikasten lentoharjoituksia!
Kuistillamme parrun päällä asustelee Erkki, Voitto Inkeri, Taneli ja pikku-Hilma. Erkki on oikea mörssäri...se otti ja lähti pesästä ensimmäisenä...lensi pari metriä ja laskeutui penkille. Voitto seurasi kohta perässä. Mies tiesi, että  Erkki valitti muiden olevan ihan mamareita...mutta kohta se itse huusi kovasti mammaa tuomaan ruokaa. Emolinnut toivat sille muonaa ihan yhtenään...hyttysiä ja jonkun isommankin ötökän. Meidän on oltava tarkkana, ettei kävellä pihalla liian lähelle poikasia, eikä varsinkaan astuta päälle. Äsken bongasin Voiton kiikkumassa koivun oksalla.


Huh, voiko noin pieni ja söpö lintunen tehdä noin ison kakan? Voitte kuvitella vaan, minkälaisessa kunnossa meidän kuisti on, kun se toimii kaikkien poikasten käymälänä.Onneksi kasvit kasvavat kasvimaalla itsekseen ilman suurempia hoitoja. Vettä on pudottanut taivaalta niin paljon, ettei kastelemisestakaan ole juuri stressiä päässyt tulemaan. Salaattia pääsee jo popsimaan. 
 
 
Runsas sade on saanut myös pikkiriikkisen pajuaitani versomaan, kuten tarkoitus olikin. Odotan saavani plantaasille upeat "seinät".
 
 
 
 
 Keltainen kesäkurpitsa kasvaa jo...jippii...kohta päästään grillaamaan. Taimet olivat mielestäni saman kokoisia, mutta vihreät kesäkurpitsat eivät vielä ole ruvenneet kukkimaan. 
 
Tänä kesänä ei juurikaan ole tarennut syödä ulkona...jopa majasessakin on ollut kylmä. Majasen sisäkatto odottaa panelointia. Kunhan saadaan linnunpoikaset maailmalle, voidaan käydä nikkaroimaan. Aamukahvit juodaan sisällä ja, mikä ihmeellisintä Mies ei ole käynyt aamu-uinneillaan.
 
 
 
Tänään aurinko pilkahti pilvenrakosesta ja urhea Mieheni pääsi kokeilemaan uusia riippukeinuja :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti