maanantai 28. heinäkuuta 2014

Värien valintaa



Taisinpa luvata jotain puuhastelujani kertoa ja näyttää...tupaan on tullut uutta väriä. Maton tilasin netistä turkoosina, mutta kyllähän tuo on farkunsininen. Kaapit maalasin vaalealla turkoosilla, joka vivahtaa hiukan mintunvihreään. Että sillä lailla on värivalinnat onnistuneet. Mutta hui hai, ei murehdita, kyllä maailmaan väriä mahtuu...jopa blondin maailmaan.







Verhot tuunasin jo aiemmin keväällä vanhoista purjerengasversioista, leikkasin purjerenkaat irti, rypytin vähän rimpsuja ja kiinnitin viritelmät verhotankoon rusettinauhoin. Löysin herttaisia kukallisia vinokaitaleita kotikaupunkini nappikaupasta.








Kesäruuat ovat vaihtelevia...paljon saadaan jo plantaasilta ja kotoa kasvihuoneesta mm. kesäkurpitsat, kurkut, salaatit, tillit, persiljat, timjamit, ruohosipulit ja basilikat.







Kesäherkut voisivat olla ,ah, niin kevyitä, mutta valitettavasti totuus on meidän keittiössä toisin! Tässä meidän mökin lähellä on baari, josta saa todellakin kohtuuhinnoin aivan taivaallisia kotileivonnaisia...minun ei ole tänä kesänä juurikaan tarvinnut leipoa. Hurraa Tirvan baari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti