lauantai 14. helmikuuta 2015

Voihan pyykinpesukoneen letku!!!!!!!!

Nyt en tiedä itkisinkö vai nauraisinko. Voisin kyllä itkeä oikein kunnon ulvontaitkut (niin, että kitapurjeen vipatus näkyisi naapurikortteliin) ja piehtaroida itsesäälissä monta päivää...tai vetäistä vaikuttavat itkupotkuraivarit jossain mieluiten yksinäisessä salaisessa paikassa.  Mutta en tiedä kannattaako...naama menee kirjavaksi, silmät turpoavat ja päätä särkee entistä enemmän. Hyi kamala. 

Voisin todellakin nauraa...ottaa blondimaiset kikatukset pitkillä sisäävetohengityksillä...tai räkättää räkäiset naurut välikuorsauskorahduksilla. Mutta en tiedä kannattaako...antaisin ehkä hiukan vääristynyttä viestiä tämänhetkisestä elinolosuhteisiin liittyvästä problematiikasta.

Joten tyydyn hymyilemään. Hymy ei maksa mitään. Ilon kautta.
Arvasit oikein...kyllä tämä on sarkasmia. Mutta myös realismia. 

Mennäkseni asiaan... tiputtavasta vesipumpusta mädäntynyt mökin sauna on saatu valmiiksi ja ehdottomasti nautittavaan kuntoon. Saunamökin tupa on työn alla. 

Ja nyt on tilanne päällä kotona! 

Pyykinpesukoneen letku on löystynyt ja vuotanut viereisten kaappien lastulevyrungot turpeiksi ja takaseinän märäksi. Eikä tässä vielä kaikki. Seinän takana makuuhuoneen seinä ja vaatekaappi myöskin pilalla. Tädää!!!!

REMONTIT ON IKUISIAAAAAAA.........


Kiitos Jumalalle, voimme asua pahimman härdellin aikana mökillä ja vakuutusyhtiö on yhteistyöhaluinen. Tuleepahan kodinhoitohuone vihdoinkin remontoitua...se on ollutkin päivityksen tarpeessa. Makuuhuonekin on ollut tarkoitus maalata, joten sekin tapahtuu tässä yhteydessä. Ehkä tilanne ei olekaan ihan kamala. Asiat järjestyvät. On jo valoisampaa ja kevät koittaa. Kohta kesälinnut laulavat ja elämä on ihanaa!!!! 


Sitä paitsi tänään on ystävänpäivä ja saan jakaa elämäni ja elämäni remontit rakkaan Miehen kanssa, joka on myös Ystäväni.
Oikein lämmittävää ja voimaannuttavaa ystävänpäivää teille kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti