keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Haasteita

Loma on lusittu ja nyt on aika ottaa härkää sarvista ja ryhtyä työstämään haasteellista arkea! Kotona odotti remontti. 

Kosteusvauriot kodinhoitohuoneessa ja makuuhuoneessa olivat todella vakavat ja nyt talossamme hurisee kahden viikon ajan kuivauslaitteet. Määrätyt tilat ovat alipaineistettuja ja todennäköisesti, mahdollisesti, vähintäänkin ehkä siitä johtuen silmiä kirvelee, päätä särkee, hikeä pukkaa ja väsyttää. Mutta ei haittaa, tulossa on jotain uutta ja kaunista!

Kaunista, niin...hm... nyt seuraakin meille se haasteellisin vaihe eli materiaalien valinta. Miten se onkin aina niin vaikeaa, kun oikeasti pitää tehdä valintoja? Ennalta ajattelin värien, materiaalien, kaapistojen ym. asiaankuuluvan niin helposti ja selkeästi valikoituvan, mutta kaikkea muuta!

Onneksi remonttifirma on auttanut purkamisessa. Lattialaatat on poistettu kodinhoitohuoneesta ja makuuhuoneen parketitkin menevät vaihtoon. Haaveissani on kodinhoitohuone, jossa kaikki kaapit ja koneet ovat piilossa liukuovien takana.

Kävin paikallisessa kodinkohennusliikkeessä tutkailemassa makuuhuoneeseen tapetteja. Tässä niitä nyt olisi.

Onko helppo valinta, mitä? Olin jo pidempään ajatellut heittää hyvästit beigenraidallisille makuuhuoneen tapeteille ja tarkoitukseni oli maalata seinät norsunluunvalkoisiksi. Nyt kuitenkin Mies toivoi makuuhuoneeseen tapetteja. Hyvä näin. Makuuhuoneen takaseinä näkyy olohuoneeseen, joten seinän olisi hyvä mätsätä loistavasti olohuoneen kellertävänhiekanruosteenkamelinruskeaan itämaiseen mattoon. Matto on aito, eikä siis koskaan lähde lattialta. Matto pysyy, siis kaikki muu siihen sopeutukoon!!!Vasemmalla toiseksi alimpana on Ikean tapetti, jonka viime kesänä bongasin 2 e/ rulla...muut tapetit ovat myös edullisia 40-60 e/rulla...itse tasapainoilen mielessäni Ikean tähtimäisen ja valkopilkullisen seinäpaperin välillä. Oranssi, suurikuvioinen, kullanhohtoinen ja tumma tiilikuvioinen putosivat seinältä... :)

Valinta helpottui.

Ai niin, jottei menneisyys unohtuisi, tällainen makkari oli ennen katastrofia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti