sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Valkeaa unelmaa...


Kesäloma ehtii alkaa ennenkuin kodin kosteusvahinkoremontti on tehty ja evakkoaika on ohi. Blondin luonnetta on taas kasvatettu roppakaupalla. Mies tosin saattaa kommentoida lopputulosta varsin selkosanaisesti... No, kiistatta luonne on kasvanut, mutta mihin suuntaan, jääköön se selvitettäväksi ja myöhemmin nähtäväksi.
Luonnetta kasvattavat myös epäselvät kuviot työmarkkinoilla...täytynee ryhtyä pikkuhiljaa miettimään, miksi aion isona. Vaihtoehtojahan on pilvin pimein, osaanhan muunmuassa käyttää naulapyssyä!!!

Mutta mitäpä noista pikkuisista harmeista, kun kotona alkaa olla "valkeaa unelmaa". Paikallinen keittiökalusteyritys on tehnyt hyvää työtä...seurailimme Miehen kanssa, kun asentajamies teki töitä: eihän siinä mennyt kuin pari punaista sekuntia, kun kaapistot olivat seinillä, ja muutama ähkäisy, kun lasiset liukuovet olivat paikoillaan.On ihan pakko laittaa kuva jakeluun, vaikka työ on vielä kesken. Sanonpahan vaín, että tykkään tästä uudesta kodinhoitohuoneesta! KIITOS.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti