perjantai 15. syyskuuta 2017

Blondin biologinen dilemmaMeillä on suhteellisen näppärä mahdollisuus poimia ruuan sekaan kanttarelleja aivan mökkitien varrelta. Noin viikon välein saamme kourallisen tai vähän enemmänkin metsän kultaa mukaamme. Silloin, kun olemme onnekkaita, kanttarelleja on piiraan verran, toisinaan taas vain lisukkeeksi pitsaan.Tänään jälleen Mies pysäytti auton aarrepaikan kohdalle ja erehtyi itsekin nousemaan ulos autosta. Hän oli ulkona pari minuuttia ja eikös vaan hirvikärpäset vainunneet potentiaalisen loisimispaikan. Loppupäivä onkin nyt mennyt niskavillojen raapimiseen. Kaksi hirvityskärpästä löytyi Miehestä. Loput kärpäset ovat meillä molemmilla hermoissa. Miehen mukaan hirvikärpäset ovat paviaaneja! Siinäpä biologinen dilemma.

Blondin toinen dilemma, ja huomattavasti kinkkisempi kuin edellä mainittu, on ratkaistu. Pienessä mökissämme on ollut surkeat säilytystilat. Perheen nuorisolla ei yläkerrassa ollut mitään muuta mahdollisuutta säilytellä vaatteitaan kuin matkakassit. Asuntomessuilusta oli menneenä kesänä konkreettista hyötyä, kun saimme käytännöllisen idean. Myin turhaksi osoittautuneen sohvan ja saimme näin tilaa matalalle liukuovikaapistolle.
Ostin kirppikseltä aidoista puulastuista punotun sermin, jonka maalasin valkoiseksi. Nyt nuorisolla on myös pikkuisen enemmän yksityisyyttä. Asumme kolmanneksen vuodesta mökillä, joten uudistukset ovat merkittäviä. Jotain parannusta on vielä syksyn aikana tulossa....niistä sitten myöhemmin lisää.

Toivon kaikille, jos suinkin vain mahdollista hirvityskärpäsetöntä (paviaanitonta) viikonloppua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti