maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillii
Heräsin niin sinisilmäisenä kuin blondi voikaan herätä kauniiseen kevättalven aamupäivään. Nautimme kiireettömän aamiaisen rauhaisasti. Linnut varmasti visersivät riemuissaan ulkona...luulen niin, koska muinakin aamuina ne ovat visertäneet.


Mies on siirtynyt tietokoneen ääreen ja lukee yhtäkkiä ääneen uutisen: Susilauma liikkuu Tirvan tanssilavan lähistöllä! Minä hyppään tietysti yläpystyyn ja aloitan kiljumisen...tajuan kuitenkin sen verran, että  katson Miehen ilmettä, mutta liian myöhään. Se on jo tapahtunut. Minua on taas kerran jymäytetty. Aprillii, Mies huutaa haltioissaan.

 Juokoon kuravettä!!!

Mutta tuo olisi oikeasti voinut olla totta. Muutama päivä sitten paikallisessa sanomalehdessä kerrottiin, kuinka eräs mies oli katsonut suden keltaisiin häijyihin silmiin ja ajellut sitten sen perässä jonkin matkaa juuri Tirvan tanssilavalle asti, jonka kohdalla peto oli poikennut metsään.


Sitä paitsi mehän olemme kuvanneet ilmiselvät suden jäljet saunamökin nurkalta pari kuukautta sitten. Olen siis tästä lähtien mökissä sisällä! IIK!Tai pakkaan herkkuja kassiin ja syötän ne poloiselle sudelle, ettei se minua söisi.

Kassi minulla jo on ja aikas ihana onkin.


Tai ehkä sittenkin minä blondina kesytän sen suden!

2 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa käväisin täällä ihastelemassa sun kuvia, tekemisiä ja juttuja :) Olet kyllä kaunosielu-taiteilija, ei voi muuta sanoa!!
  -Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui hai kaunosielusta ja taiteilijasta...mutta hauskaa minulla usein on...ja aina hauskempaa tulee, mitä valkeammaksi hiukset käyvät!;D
   Olipa kiva saada postia. Kiitos Nina.

   Poista