lauantai 6. huhtikuuta 2013

 
Haikeana muistelen viime kesää. Tällaisenkin kuvan löysin.
Blondi ja naulapyssy.
 
 
 
 
 
 
Satuin piipahtamaan facebookissa!!!
Mies oli hiukan julkaissut...
 
 Täytyi käydä ihan lukemassa moisen otsikon alta tarkemmin. Eivät kertoneet oliko kyseessä blondin tekoset, mutta aseena oli todellakin naulapyssy. Poloinen nainen oli onnistunut naulaamaan naulapyssyllä peukalonsa kiinni lattiaan. HRRRR...kamalaa. Pelastuslaitos oli onneksi saanut sahattua naulan poikki peukalon ja lattian välistä.

Haluan nyt tähdentää kaikille lukijoille, että uutinen ei kerro minusta!


Minulle ei olisi voinut käydä noin...ei todellakaan, koska en raflaavasta blogini nimestä huolimatta ole käyttänyt naulapyssyä kuuteen vuoteen. Enkä taida käyttääkään tuon uutisoinnin luettuani. Kuva, jossa olen pyssy kädessä, on täydellistä feikkiä...kompressorista ei ole tietoakaan!


 

Olipa kokemus eilen illalla käydä avannossa joutsenten laulun säestyksellä. Tai pitänee tarkentaa: joutsenten huudon säestyksellä. Jo toinen/toiset poloiset, jotka mainitsen tässä postauksessa. Poloiset siksi, että en näe muuta sulaa paikkaa joessa kuin meidän avannon, joka ei totisesti ole suurensuuri. Missä ne poloiset uivat...ei kai vain...?Jos en ole aiemmin kertonut, niin täytyy nyt avautua.Minulla on aina satunnaisesti erittäin hyvä  mielikuvitus. Tänään huomasin jonkun eläimen jäljet, jotka tulivat kohti avantoa...en nähnyt hyvin avannon toiselle puolen, joten minulla oli kahdessakin mielessä hyytävä kokemus astuessani avantoon. Toisen tiedätte ja toisen osaatte toki jo arvata. Tottakai mieleeni tuli, että eläin olisi voinut (todellakin vain voinut, koska meillä on avannossa kansi) päätyä avantoon. Yök, miten inhottavaa olisi olla vaikkapa jäniksen tai ...suden... kanssa samassa avannossa!!! .Mies vain tuhahti, kun kuuli mietteeni.


Taisin mainita joskus loppuvuodesta, että kolesteroliarvoni olivat hiukan pompahtaneet. Kävin sitten mukamas niitä alentamaan...liikuin enemmän, söin herkkujuustoja vähemmän ynnämuuta. No, nyt on kontrollit tehty ja tulokset ovat tyrmääviä! Kolesterolien kouluarvosanat senkun vain paranevat. Mitä ihmettä!!! Mitenkäs nyt suu pannaan! KIINNI pannaan ainakin tällaisten herkkujen kohdalla... ei enää kananmunaherkkuja, ei juustoja, ei suklaata...huh.

Kesää ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti