maanantai 8. heinäkuuta 2013

Auts!!!
On tullut tehtyä taas töllöntöitä...lieneekö synonyymi blondin töille, tiedä häntä. Ylipäätään en ole tehnyt juurikaan mitään järkevää, no ehkä pikku parannuksia mökkielämään. Löysin alennusmyynneistä iloisen maton, joka tuntuu niin ihanan mehevältä varpaiden alla.
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Tarvitsin hiukan lisätilaa mökkikeittiöön, joka ei ole todellakaan erityinen tilaihme. Nurkassa lojui tällä hetkellä tarpeeton Ikean metallinen laskutasoritilä. Virittelin sen roikkumaan katosta ja sain kakkuvuoka/kattilatelineen. Hassuhan se on, mutta antaa olla.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitten täytynee selitellä niitä töllöntöitä.
 
Aina ei muista auringossa niitä rasvoja, ei vaan näissä Suomen oloissa muista. Olin ollut auringossa aurinkolasit tai silmälasit päässä. Hankin testausmielessä piilolasit ja asettelin ne päähän tässä eräänä kauniina päivänä, mutta en yhtään ajatellut herkkää aurinkoon tottumatonta ihoa silmien ympärillä. Seuraavana aamuna en voinut olla ajattelematta!!! Tuskin sain silmäni auki, niin turvonneet ne olivat. 
 
 
Halusin viritellä hyttysverkon koivun oksalle, enkä tietenkään pyytänyt apua...en tietenkään. Olen ollut kätevä emäntä (omasta mielestäni) ja tarkoitukseni oli siis edelleen olla kätevä ja silloinhan ei pyydetä Mieheltä apua. Nousin luotettaville A-tikkaille, mutta eihän ne luotettavat ole mikäli maa niiden alla on kovin kuoppainen. Tikkaat keikahtivat huomattavasti ja putosin tai pelkkä keikahdus sai aikaan ikävää jälkeä. Tikkaiden askelmathan ovat melkoisen terävät reunoiltaan ja oikeassa jalassa on nyt kiva vekki, joka yltää luuhun asti. Enkä käynyt tikattavana...en ehtinyt.
 
Pari iltaa pidin saunomistaukoa...tänään kieputin haavan ympärille talouskelmua ja ilmastointiteippiä ja saunoin! Ilmastointiteippi ei pitänyt...mitä ihmettä...sidokset olivat ihan märät. Mutta ei  mitään...nokka kohti aurinkoa ja kohti uusia töppäilyjä.
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kiitti Minttu. Se olis ihan ok, mutta ripustin sen väärään paikkaan...pitäis siirtää, mutta kattoon jää ikäviä reikiä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa Ulla. Toit kirjoituksillasi iloa iltaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sanon: Aivan ihanaa, jos ilahdutan ja ihanaa saada palautetta!

   Poista