torstai 11. heinäkuuta 2013

 
 
 
 

En tee  mitään.
Pitäisi tehdä. Salongista puuttuu pikkupaneelinpalasia, lautoja, ikkunan- ja ovenpieliä, maalausta ja yksi tosi iso juttu...
sisäkatto.
Mitä hullua tehdä sisäkatolle?     
Paneloida, jolloin kivat kattorakenteet peittyvät ja sisätila madaltuu huomattavasti. Vaneroida kattotuolien välit...ehkä ihan hyvä idea, tosin hankala homma. Verhoilla kankaalla koko systeemi, mutta, miten kivalta kankaat näyttävät talven jälkeen...homepilkullisilta ehkä.
Siis mitä tehdä?
 
 
 
 
 Sain sentään ruuvattua hyttysverhoja varten tangot salonkiin, mutta ei sekään mennyt ihan kommelluksitta. Olin oikein näppärä ja kehittelin systeemit, joita varten sahailin, naulasin, maalasin ja sitten tuli koko homman yksinkertaisin osa - ruuvien ruuvaus. Valitsin ensin liian pitkät ruuvit, jotka poistin, koska en yksinkertaisesti jaksanut vääntää niitä sisään. Kun sitten ryhdyin vääntäämään pieniä ruuveja, eivät ne menneet sisään, ei sitten millään. Hikeä pukkasi ja painoin voimalla menemään. Huokaisin Taivaan Isälle, että näytä minulle, mitä teen väärin. Sitten väsähdin ja päätin luovuttaa ja kääntää ruuvin pois - ja vot - johan rupesi uppoamaan ruuvi puuhun niinkuin veitsi sulaan voihin.

 
 
 
  
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
Kuvissa SBK näyttää kelvolliselta...kas kun on olemassa kaikenlaisia mahdollisuuksia: voi rajata taitavasti, voi käyttää kuvankäsittelyohjelmia ja voi yksinkertaisesti olla ottamatta kuvia kriittisistä paikoista.
Tavoitteena olisi kuitenkin päästä tasapainoon majasen kanssa ennen loman loppumista 13.8.2013.
Koska en tiedä, mitä tehdä suurempien linjojen suhteen, en tee mitään muuta kuin nautin ja keskityn tyllihörsöihin ja muuhun hömppään.

Mies sai kunnian asettaa nimikyltin paikoilleen...hänhän se blondin kostosta joutui kärsimään...hih!
4 kommenttia:

 1. Sun pitäisi kyllä kutsua joku Avotakka tai Divaani tekemään huvimajasta juttu!

  VastaaPoista
 2. Vois siitä tehdä vaikka pienen kirjasen..."miten välttää blondimaiset karikot"...Kiitos kannustuksesta!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että nimikylttikin löysi paikkansa salongissa. t, Janne

  VastaaPoista
 4. Niinpä Janne! Kiertelin sen kanssa ja etsin täydellistä paikka ja tuohon oveen se sitten päätyi. Koska ovi on kesäaikaan aina auki, voivat kaikki selvästi nähdä, mihin ovat menossa!
  Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista