tiistai 6. elokuuta 2013

Kuumaa vauhtia

Jopas oli päivä.
Aurinko paahtoi pilvettömältä taivaalta ja meikäläinen sai muutaman inspiksen. Olen tänään rakentanut typerän sähkötaulun suojaksi kaapin, askarrellut puusta härveleitä ja "järjestänyt" Kiurinvirran supersorsaperheelle käymälän.

 
Aika karmea, vai mitä? Anteeksi nyt vain sähkömies...hieno kaappi, mutta... 
 

 
Kaivoin katkaisusirkkelin esiin ja annoin soida. Mies voisi sanoa tähän jotain, mutta ei nyt anneta hänelle puheenvuoroa...tai annetaan...Hän sanoi jotain sellaista, että kun blondi alkaa jotain touhuamaan, on pakko ryhtyä itsekin töihin vahinkojen välttämiseksi.
 

 
 
 
 
 
No niin, nythän se on paljon parempi! Mieskin sai jotain bonusta! Oman parkkipaikan.
  
Pipertelyä...tosin tämähän on vasta alkua, koska näitä puupalikkahärdelleitä voisi näperrellä  ihan ison ikkunan verhoiksi asti. Reikiä sai porata niin, että kättä pakotti. Niitä salavan oksia, joista aiemmin kerroin, virittelin tänään mökkimakkarin seinälle.


Ja sitten kauniiksi lopuksi niistä sorsista. Emo ja yhdeksän poikasta olivat tänään päättäneet käyttää meidän laituria vessana. Ihan kiva tilanne, kun on juuri kohta itse menossa saunaan ja uimaan. Pesin harjalla laiturin ja huidoin vettä, että se vaihtuisi. Kun sitten menin uimaan, muistin pitää suuni tiiviisti kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti