maanantai 12. elokuuta 2013

Parannuksia ja hömpötyksiä


Kävimme eteläisessä naapurissa päiväristeilyllä ja taas tarttui matkaan maalia, tällä kertaa sokkelisellaista. Nimittäin sattuneista syistä tai ihan ilman mitään syytä, ovat möksän harkkopilarit olleet jo vuosia perusilmeessään...eli aivan karmeat. Nyt tuli huomattava parannus asiaan, kun maalasin harkot huvimajamaalin sävyllä tummanharmaiksi.


Parempi, vai kuinka?

 
Majanenkin seisoo jotenkin tyylikkäämmin nyt tummilla jaloillaan. Pikku juttu noin työmäärältään, mutta iso juttu ulkonäölle. Tosin työmäärään voi lisätä sen jälkimainingit...kas inhottavat kusiaiset pistivät polvet, nilkat ja ranteet kutiseville paukuille, kun konttasin hiekalla ilmeisesti niiden alueilla...


Tuon järkevän puuhastelun lisäksi on pitänyt tietysti taas askarrella hömppäjuttuja. Löysin askartelukaupasta mehevän värisiä tekstiilikontakteja. Leikkasin kirkkaan kerttakäyttömukin puolivälistä poikki, liimasin kontaktin sen ympärille ja lopuksi viimeistelin ylä- ja alareunat koristenauhalla. Mukin pohjaan koversin veitsellä reiät, joihin tungin valosarjan pikkulamput ja - a vot - siinä uusi valosarja. Aika söpö.

 


Tunnelmallista loppukesää teille kaikille...tulkoon syksy!


2 kommenttia: