lauantai 12. lokakuuta 2013

Huikeita tunnelmia ja värejä 
 
 


Ihana syksy. Katson kalenteria ja tarkistan vielä kerran...kyllä, on lokakuun 11. päivä ja lämpötila ulkona hyvinkin pitkälle toistakymmentä astetta. Aurinko paistaa ja toistaa loistonsa kirkuvan värikkäästä puustosta. Siis aivan kirvelevän kaunista.


 
 
 
 
 
 
 
Laitan kuitenkin havuja vähän sinne ja tänne kotona sekä mökillä tietoisena siitä, ettei tämä huikea keltaisenpunaisenkirjava kauneus ole kestävää. Itse asiassa mökillä puista on suurin osa lehdistä jo pudonnut maahan.
 
 
 
 
 
 
 
Söpöset kärpäsienet ilahduttivat huvimajan takana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lauantaiaamuun heräsin juuri sopivasti nauttiakseni usvaisesta maisemasta. Katsokaa tuota höppänää töyhtösalavaa, töyhtö sen kun kasvaa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Usvaisen aamun jälkeen kehkeytyi jalokivivärein hehkuva päivä. Leikkasimme Miehen kanssa vielä nurmen ennen lumen tuloa...siis toivottavasti viimeisen kerran tänä syksynä ennen lumen tuloa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Piti ihan tarkistaa, mitä viime vuonna näihin aikoihin tapahtuikaan. Lokakuun kuudennen päivän tienoilla saimme laitettua katon ja lattian majaseen. Oli myrskyisää ja poutaa vuorotellen, mutta Blondin kosto oli tehty ja maja käytettävissä 19.10.
Ei voi muuta kuin olla kiitollinen...niin paljon iloa majanen on antanut jo rakennusvaiheessa, saati sitten menneenä kesänä.
 
Tulkoon talvi. 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti