maanantai 27. tammikuuta 2014

Tarjoan töitä 007:lle

Mitä oikein tekisi ranskalaisen meiningin kanssa! Kuten peilin kuvasta näkee, mökkikeittiössä pysyvät elintarvikkeet kylmänä ja jäässä vanhassa hyvinpalvelleessa valkoisessa jenkkikaapissa. Punaisesta ranskattaresta ei kuulu vieläkään mitään! Älkääkä yhtään hymyilkö siellä vinosti!!! Eihän meitä ole voitu huijata! ;)

No joo, seuraavaksi soitetaan Ranskaan ja uhataan kansainvälisellä rikospoliisilla, salapoliiseilla ja agenteilla, 007:lla, Terminaattorilla ja ja ja vaikka millä, ainakin Roger Moore ja Arnold Schwarzenegger tilataan apuun. Jos ei sekään auta, niin, ei kai tässä sitten mitään, hankitaan rahat takaisin  luottofirman avulla ja käännytään jonkun muun kylmälaitemyyjän puoleen...Sitä paitsi haluaisinkin mieluummin vaaleansinisen tai vaaleanturkoosin jenkkikaapin.


Entisessä kylmälaitekolosessa on nyt hyllyt kuivamuonaa ja astioita varten. Siinäkään en ole edistynyt verhoa pidemmälle. Tarkoitus on toki hankkia aukkoon ovi, mutta jenkkikaapin väri tulee ratkaisemaan oven värin. Minulle on tosi haastavaa elää tällaisessa keskeneräisyydessä, mutta niin tässä vain taaperretaan. Sitä paitsi kaikki on ihan hyvin, kunhan höpötän.
Mökiltä haluan näyttää keväisen raikkaita tunnelmia...kuten aikaisempinakin vuosina turkoosi, vaaleansininen ja pinkki näyttävät niin raikkailta tähän vuodenaikaan.


  
 


Itse katselen maailmaa uusien silmälasien läpi. Yllättäen kehykset ovat PUNAISET!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti