lauantai 25. tammikuuta 2014

Vähän jäistä ja kuuraista

 
Onnistuin saamaan joitakin otoksia lumisista ja kuuraisista oksista eilen illalla...joissakin jopa näkyy timantteja...oi tätä rikkautta!
 
 

Eilisen timanttisen illan jälkeen heräsimme harmaaseen aamuun. Taivas on pilvessä ja ulkolämpötila on noussut kokonaista 13 astetta.

Mies touhuaa kauheasti. Ulkoa kuuluu kilkettä ja kolketta...jaahas avannon kansi on selvästi remontin kohteena. Meillä ei ole avannossa pumppua, joka pitäisi sen sulana. Sensijaan meillä on ihan näppärä kansiratkaisu, joka tosin jäätyy kovilla pakkasilla hiukan kiinni avannon reunoihin. Tätä ongelmaa Mies nyt ratkoo. Itsehän menen aina valmiiseen avantoon, koska aukon teko jäähän ei ole naisten hommia, ei varsinkaan blondin. Ei varsinkaan!!! Tosin on Mieskin kerran pudonnut avantoon kännyköineen kaikkineen. Huh huh. Onneksi saimme Miehen sekä kännykän kuiviksi ja ihan toimiviksi.

 
 

Mitä kammottavamman kylmää ulkona on sitä helpompaa on mennä avantoon. Ajatelkaapas oikeasti! Jos ulkolämpötila on -22, niinkuin eilen illalla oli, niin onhan toki 0 asteinen vesi siihen nähden kuin lämmitettyä. Ensikertalaisten avantouimareiden tai -pulahtajien kannattaa odottaa paukkupakkasia ennen kuin lähtevät avannon ihanuuksia testailemaan. Ihan loogista...siis hyvä neuvo.


 
 

Toisaalta jäiden irrottelusta on hyötyäkin...saammehan mahtavia lohkareita kiukaalle ja lähes automaattisen höyrylöylyn.
 
 
 
 
 
 
 
Minäkin puuhastelin osaltani, tuputtelin uuden tekstin saunan seinälle. Tässä tuotokseni : "HUHTAPURO SPA". Ei lainkaan yliampuvaa, eihän.
Nauttikaa viikonlopusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti