sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vitamiineja

 
Menin onneton lankaan ja osallistuin netissä Pariisinmatkakilpailuun. Nyt saan jatkuvasti puheluja ja sähköposti pursuaa roskapostia. Jotenkin blondi ei vaan tajua, miten kilpailusta tuleekin markkinointikampanja. Kaiken maailman kysymyksiä esitetään puhelimessa...ikäänkuin olisin velvollinen kertomaan yksityiselämästäni puhelinmyyjille...miten hoidat terveyttäsi...miten kuntoilet...hyvänen aika, kerron kyllä silloin, kun haluan ja foorumissa, jossa haluan. Tämän tapaista kerron eräälle soittajalle ja minulle lyödään luuri korvaan.
 
 
 
Soittaja olisi ilmeisesti kovin halunnut myydä minulle vitamiineja. Olen laiska syömään ylipäätään mitään ravinnonlisiä...uskon saavani vitamiinit ruuasta.
Esimerkiksi tästä ihanan höyryävästä punajuurikeitosta, joka maistuu loistavalle kylmänä pakkaspäivänä.
 
 
Tarvitset keittoon
 
 (kaikki ainekset tulevat ihan fiilispohjalta)
Siispä jotakuinkin:
5 dl punajuurisosetta
sipulin
1 dl vettä
2 dl ruokakermaa
yrttituorejuustoa pari kolme ruokalusikalista
kasvisliemikuution
chiliä
valkosipulia
valkopippuria
 
 
   

Jälkiruuaksi maistuu vaikkapa mehukas granaattiomena.Punaisen vitamiinikuurin jälkeen voi lähteä vaikkapa reippaalle kävelylle pakkaseen. Ei hullumpaa.Lopuksi vielä paljastan, vaikka tätä minulta ei kysyttykään, ostin alennusmyynnistä punaiset kengät. Punaiset kengät jalassa kuka vaan voi tuntea olevansa pirtsakka!


Iloa, energiaa, vitamiineja ja liikunnan riemuja teille kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti