lauantai 15. helmikuuta 2014

Luovasti kirjaimista
Kävin tapaamassa todella mukavaa sisustustavarakauppiasta
todella hurmaavassa sisustusliikkeessä kotikaupungissani. Juttua meillä riittää elämän useammaltakin alueelta aina esteettisistä tuntemuksista syvempiin henkilökohtaisiin tuntemuksiin. Löysin liikkeestä kivoja vanhoista puretuista laudoista leikattuja kirjaimia...mukaani lähti C, O,Y ja Z. Ja mikä sana niistä muodostuikaan: COZY. Sanan monista merkityksistä minua puhuttelee: kotoisa, kodikas.

Kirjaimet tulivat mukanani mökille. Vaikkakin niiden väritys oli täydellinen, jouduin hiukan tuunaamaan niitä mökkiväreihin sopivammiksi. Ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät nämäkään värit eivät ole pysyvät.


Eivät olleet pysyvät värit...eivät todellakaan.Seinällä kirjaimet näyttävät ihan passeleilta. 
Tässä kerkesi ystävänpäiväkin hurahtaa ohi ilman, että ehdin sitä kommentoimaan ja dokumentoimaan. Sain ystävältäni söpön kortin, joka on niin ihana ja totta. Ihminen voi olla luova kaikessa,toiminnassaan ja ajatuksissaan. Luovuudessa on toki kuten kaikessa muussakin ihmiselämään kuuluvassa omat aikansa. Välillä tuntuu, että luovuus aivan väkisin purkautuu itsestä ulos ja joskus se antaa odottaa itseään, muhii vain jossakin aivojen kiemuraisissa serpentiinimutkissa.
Toivottelen teille kaikille oikein luovaa ja kotoisaa viikonloppua!!!
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinpä Minttu...huomasin itsekin mihin suuntaan värifilosofiani on alkanut rönsyillä...huh...Mies-parka! ;)

      Poista