perjantai 21. maaliskuuta 2014

Blondi ja blondin sähköiset laitteet

 

Palaan tahattomalta tauolta! Minulla on ollut hiukan ongelmia tietokoneen tai paremminkin sanoen bloggerin kanssa, mutta ilokseni tänään kaikki pelittää hyvin pitkästä aikaa. Mökillä oli pari viikkoa sitten jo ihanan keväistä ja nyt lyhyehkön takatalven peräännyttyä on huomenna toiveita päästä nauttimaan lumoavan aurinkoisesta lauantaipäivästä . 

Tuunasin vanhoja tylsiä valkoisia verhoja rimpsullisiksi kaunottariksi, kun ompelukoneeni alkoi ryppyillä. Painoin poljinta ja mitään ei tapahtunut. Johto oli pistorasiassa...ja toinen pää oli koneessa...ei siis mikään blondin aikaansaama ongelma. No, mikä lienee ollut ongelma, niin joka tapauksessa kone kehräsi kuin paraskin kotikissa heti, kun nostin sen ompelukonehuoltajan pöydälle!


Olemme saaneet nauttia ystävien seurasta ja ihanista tuliaisista. Mielessäni on ollut haikeita muistoja lapsuuden kodin tunnelmista. Muistelin äidin käsityökoria ja harmittelin, että jossain muuttokuvioissa se lienee joutunut kaatopaikalle. Mutta sain kokea aivan  ihanan yllätyksen, kun ystäväni tulivat saunomaan mökille tällaisen söpöläisen kanssa. Söpöläinen on nyt minun ja sattuu olemaan aika tavalla samanlainen kuin lapsuuden muistojeni käsityökori. Siis ihana!
Kevät on niin nupullaan, että perhosia liihotteli mökkisohvallekin.Uutisiakin olisi kerrottavana! Ranskalaisesta kylmälaitteesta kuuluu pikkiriikkisen uutta. Lumoavasti ranskaa puhuva (ja kirjoittava) työtoverini kirjoitti napakkasanaisen sähköpostin nettifirmaan, josta koneen ostimme. Sähköpostiin tuli välittömästi vastaus!!! Vastaus oli prikulleen sama automaattivastaus, mikä oli tullut meidän omiin kömpelöihin viesteihimme, jotka olimme Google-kääntäjän avulla saaneet aikaiseksi aiemmin. Vastaus oli: "Käsittelemme pyyntöänne mahdollisimman pian". Seuraavaksi työtoverini soitti Ranskaan. Ihan oikea ihminen vastasi puheluun ja otti tilaajan nimen ylös...ei siis mitään asiakasnumeroita tai tilausnumeroita. Hän lupasi soittaa takaisin...siispä soittoa odotellessa toivottelen keväistä viikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti