lauantai 3. toukokuuta 2014

YKSIN MÖKILLÄ I

Mulla on hirveä draivi päällä. Uusin projekti on puutarhaportti tai katos, en oikein tiedä, miksi sitä kutsuisin. Porttikatosta varten olen kaatanut vähintään 30 koivun/haavan rankaa. Eilen illalla sain sivuseinämät ja päätykolmiot valmiiksi.
Tänään olen mökillä aivan yksin...blondin touhuista olisi saanut mehevän Yksin mökillä leffan kasaan...eikä kaikki ole edes vielä ohi.Työkalut ovat järeät, näin blondin näkökulmasta.

Eihän uskoisi, että olen tehnyt tämän kaiken aivan yksin...Mies ei ole tässä projektissa lainkaan mukana. Ajatteli varmaan, ettei tässä tapauksessa ole kummempia katastrofin mahdollisuuksia. Uskallan olla eri mieltä: Katastrofin ainekset ovat aina läsnä, kun meikäläinen ryhtyy puuhiin.Siinä se nyt lepää. Nimenomaan lepää...
Tarvitaan vähintään neljä blondia, jotta rakennelma saadaan pystyyn!
Rankan askartelupäivän lohturuokaa ovat uudet perunat ja silli nautittuna tietenkin kertakäyttöastioista. Ei tässä tärkeämpien puuhien keskellä ole aikaa tiskaamiseen.
Nyt taivaalta pudottaa räntää ja rakeita. Kevät keikkuen tulevi!!!

2 kommenttia:

 1. Hei Ullis! Löysin Mintun vinkkaamana blogisi.:) Blondin kosto on aivan mielettömän hieno! Meille nousee tänä kesänä kesähuone vanhoista ikkunoista, ja olipa mielenkiintoista lukea ja katsoa tuota teidän projektia.:) Kivoja kuvia ja ideoita sulla! Tervetuloa kurkkaamaan Mansikkatilan maille!:)
  t:Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina. Ihanaa, jos olen voinut jotain jakaa...paras vinkki rakentamisen suhteen on seuraava: Älä ota hommaa liian vakavasti, turha mittailla millilleen, purkutavarasta rakennettu saakin olla vähän vinksallaan. Nauttikaa tulevasta ja pitäkää hauskaa!!! Oikein lämmintä ja aurinkoista kesää sinulle!

   Poista