torstai 29. toukokuuta 2014

Blondin kosto 2
Mies-parka! Blondi suunnittelee jatko-osaa Salonki blondinkosto ykköselle.
Eikö olenkin niin, että jokainen tarvitsee mökkitontilleen rantapömpelin? Minun rantapömpelini olisi  ehdottomasti pelkkä kesähuone ja sijaitsisi ihan veden rajassa. Meillähän on sellainen veteen vajoamassa oleva venevaja, josta saisi ihastuttavan pömpelin.

Jos nyt on käynyt niin ikävästi, että ette tiedä, mikä on pömpeli, en pysty sitä kyllä kovinkaan kattavasti selvittämään. Olen Kouvolan tyttölyseon kasvatti ja meillä oli lyskässä kuvataideluokan perällä sellainen ahdas ja sekava pikkuhuone, jossa yksi seinä oli pelkkää ikkunaa. Siellä pömpelissä säilytettiin keskeneräisiä töitä ja kaikenlaista krääsää. Se oli ehdottomasti yltiötaiteellisen tyttöväen suosikkitila!

No, jotain tällaista olisi mielestäni mahdollista ja ehdottoman asiallista tehdä vanhasta venevajasta. Kuvitelkaa: Valkoinen valoisa pikkuhuone, jossa olisi pehmeä kutsuva sänky päivänokosia varten, ja johon kuuluisi rauhoittava veden liplatus.

Minun on siis pakko ryhtyä rakentamaan rantapömpeliä! Mies huokailee ahdistuneena jo pelkistä pikkuvihjeistä...ei siis puhuta tästä hänelle enää halaistua sanaa...tämä on siis ehdottomasti teidän ja minun välinen salaisuus!

Mies voi kyllä olla ihan tyytyväinen rouvan tuotoksiin...saihan hän oman riemukaarensa.Rakennelma sijoittunee kasvimaan keskiöön. Kasvimaan aion saada kyhättyä heti kesäloman alkajaisiksi eli ensi viikolla. Naputtelin myös tuolin, mutta se ei ole kuitenkaan valtaistuin Miehelle...koriste vain.Kasvimaalle istutan yrttejä ja kesäkurpitsoja sekä kylvän ainakin salaatin siemeniä. Yrtit on saaneet vähintään väliaikaisen kodin kukkalaatikoista ja tuoksu on huikean ihastuttava!


Nyt kestetään muutamat ankeat jäätävän kylmät sadepäivät - ensi viikolla on taas helle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti