sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pikkiriikkisellä etelänmatkalla


Kävimme pikaisesti Miehen kanssa Tallinnassa. Olipa viehättävä kokemus ...emme aiemmin olekaan vierailleet eteläisessä naapurimaassa joulun aikaan. Koko Tallinnan vanha kaupunki oli kauniisti koristeltu ja raatihuoneen tori oli vielä vuoden toisena päivänäkin täynnä ihmisiä ja meininkiä.

Käytän usein myös Tallinnan kampaamopalveluja. Tällä kerralla Mies bongasi netistä ihan randomilla kampaamon "Cherie". Täytyy sanoa, että enpä aiemmin ole kokenut moista! Vuoden ensimmäisen työpäivän kunniaksi eteeni kannettiin shamppanjaa, kahvia ja ihanaa suklaakakkua ja kysyttiin haluatko lisää!!! Niin ja lienee tarpeen kertoa myös, että olin tyytyväinen kampaamon peruspalveluihin.

Matkan tarkoitus oli edellisten lisäksi hankkia saunamökin remonttia varten maaleja...tästä remontista postailen kevättalven aikana lisää.
Yksi meidän lempiravintoloistamme Tallinnan vanhassa kaupungissa on St. Patrik. Se on ulkonaisesti melko vaatimaton, mutta ruoka on hyvää ja hinnat kohdillaan. Varsinkin alkupalat ovat meille mieleisiä...tilaamme Dublinin perunankuoria ja rapeita valkosipulileipiä dippikastikkeilla.

Herkullisen illan päätteeksi oli vielä kosteassa talvisäässä tarpeen juoda kuumat glögit matkalla hotelliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti