lauantai 17. tammikuuta 2015

Saunamökin päivitys

Nyt on alkanut projekti  "saunamökin raikastus", ja huomatkaa tämä projekti ei ole blondin kosto. Saunamökin keittiö siirrettiin makuualkoviin ja sinne ostettiin käytetyt täyspuiset keittiökaapistot jo kesällä todella edulliseen hintaan.

Sähkö- ja putkitöiden valmistuttua on määrä alkaa minun (ja ehkä vähän miehenkin) homma eli maalausurakka. Ostimme Virosta valkoista maalia kattoa ja lattiaa varten sekä lähes mustaa seiniä varten.

Minulla on rohkea Mies ja vielä rohkeampi anoppi. Istuessamme taannoin hikoilemassa mustan saunan lauteilla suunnittelemassa saunatuvan remonttia Mies ehdotti, että tekisimme tuvasta samanhenkisen kuin sauna ja pukuhuone. Eli mustaseinäisen valkoisilla kalusteilla. Ihana idea, mutta ehkä liian raju... Itse olin kääntymässä kokovalkoisen kannalle. Anoppi ja appi asustelevat mökillä ollessaan juuri tässä saunamökissä ja toki haluamme, että he viihtyvät tuvassaan. Rohkea anoppi mietti väriasiaa ja totesi valkoisen liian pliisuksi ja mustaruskean säväyttäväksi! 

Siispä teemme Miehen kanssa säväyttävän päivityksen saunamökkiin!Tällä hetkellä tupa on täysin kellastunut kokomäntyinen 70-80 -luvun tyylinäyte. Jokaisella ajalla on omat visionsa ja sehän on juuri hienoa. Kerroksellisuus on päivän sana, ja kerroksellinen tästä tuvasta tulee.


Oli pakko ihan pikkuisen kokeilla, miltä mustanruskea maali näyttää paneeliseinässä ... ja hyvältähän se näyttää. 

Toivottavasti voimme sanoa keväällä saunatuvan remontista kuten Mies totesi tänään saunanlauteilla: "Oli kiva tehdä tämmöinen sauna".2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odottelen kuvia etenemisestä. On niin houkutteleva projekti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada palautetta...laitan pikkuhiljaa postausta etenemisestä. Nyt en pidä kiirettä, syksy oli melko työläs...siispä iisimpi kevät...toivottavasti ;)

      Poista