sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kauhistuksen kananhäkki!!!!

Oletko  koskaan joutunut tyhjentämään jonkun  asuntoa, jonkun sellaisen asuntoa, joka on elänyt aika kauan... esimerkiksi yli kahdeksankymmentä vuotta? Ehkä ottaisit mielelläsi itsellesi tyhjennettävästä asunnosta yhtä sun toista kivaa pientä ja vaikka vähän isompaakin, mutta sinulla ihan pikkiriikkinen ongelma. Ongelma nimeltä "tilanpuute". Onko sinulla ollut kiire tehtävässäsi, koska asuntoa ollaan jo myymässä?

Olemme siis kohtalotovereita!

Tyhjennän 80 neliöistä kolmiota, jota ei ole sisustettu minimalistisesti. Asunnossa on mahtava  koko huoneiston levyinen noin 20 neliöinen parveke, joka on myös sisustettu runsaasti. Ja sitten löytyy tietenkin vielä se kauhistuksen kananhäkki!!! Se kanaverkollinen varastokomero, johon tulee tungettua kaikki se tavara, mikä ei mahdu varsinaiseen asuntoon. 

Istun ja huokaisen...mietin sitä tavaranpaljoutta, jota olen itse alkanut kerätä ympärilleni. Mitä ihminen tekee kaikella tällä materialla? Kunpa pystyisinkin laittamaan kiertoon kaiken sen, mitä en todella tarvitse. Loppujen lopuksi sellaista tavaraa on vähän, mitä todella tarvitsee. Mutta minkäs teet, kun on niin paljon kaunista ja söpöä, jota on mukava katsella.

Nyt siis istun ja huokaisen...katselen kaunista ympärilläni ja ehkäpä voimaannun jollain tasolla huomiseen taistoon. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti