torstai 4. kesäkuuta 2015

Myrskyisää


On kovin myrskyisää tämä lomanalku näin säiden kannalta. Istun möksässä ja ihmettelen, mitä tekisin...ei tee yhtään mieli ryhtyä pyörimään kasvimaalla tai leikkaamaan heinää tai istumaan ihan vain auringossa. Varsinkin,kun aurinko-armas piipahtaa näkyviin minuutin ajaksi paetakseen taas pilvien taakse. Ei tee edes mieli istua ulkona salongissa juomassa päiväkahvia ruusukupeista. Aina pitäisi olla jotakin tekemistä, mutta nyt ei huvita. Onks pakko, jos ei taho? Joten istun siis möksässä ja katselen seiniä. Olemisen sietämätön keveys!!!!
Mitähän värejä täältä vielä puuttuu? Eipä juuri mitään, mutta keltaista ja heleän vihreää ei juurikaan näy. Oranssia tänne ei tule...riittää kun sitä on kotona! Ei, löytyyhän täältä oranssiakin - matosta.

Löysin keltaista lankaa...ainahan voisin Miehen "riemuksi" laajentaa tupsutaulua tuvan seinällä. Keltaista, vihreää ja vaikkapa puhtaan valkeaa. Jaahas, kuinkas ollakaan, taitaapa pukata jonkinasteista projektintynkää myrskypäivien ajaksi.

Pienenä kuriositeettina kerrottakoon, että tässä tylsistyneenä pähkäilyn lomassa syntyi raparperikakkunen. Ehkä niitä ruusukuppeja vielä tarvitaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti