sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Merkki päällä

On loma ja mahdollisuus valita, mitä tehdä...ainakin teoriassa. Tekemättömiä töitä on paljon ja minulla on lahja keksiä uusia projekteja tuon tuostakin Miehen suureksi "riemuksi".

Tänä viikonloppuna on "merkki päällä" ja "viuhka heiluu" vanhan saunamökin ulkomaalausurakassa. Arvaattekin edellä käyttämistäni ilmaisuista, että meidän perheen väki on pesäpallokansaa. Tarkoittaa tietenkin sitä, että jotkut istuvat pesispeleissä ja jollekin viuhka käy täällä mökillä. Hyvä näin - kaikki ovat siis onnellisia!

Siispä ei muuta kuin röntsövaatteet päälle ja tikkaille. Suurin huoli tässä hommassa on se, ettei vain blondius kärsi. Onneksi löytyi maalarille baskeri ja näin blondista ei tule tummanharmaata.


Saunamökki oli siis vihreä ja nyt siitä tulee parin maalikerroksen jälkeen tummanharmaa. Tummanvihreät ikkunanpuitteet saavat valkoisen maalin. En taaskaan malttanut olla esittelemättä keskeneräistä työtä, mutta näistä kuvista kuitenkin saa käsityksen, millaista muutosta täällä pensseleineni suttaan. Venevaja ja ulkohuusi odottavat myöskin päivitystä...huh huh! Mutta on tosi ihanaa sitten joskus, kun kaikki mökkitontillamme töröttävät rakennuksen puhuvat samaa kieltä värimaailman suhteen.Maalarin elämä ei ole aina helppoa, ei edes joka kerta! Suomen suvi asettaa tiettyjä reunaehtoja työlleni. Tänään lämpötila + 13 astetta ja aurinko pilkistelee pilven takaa...ryysään itseni maalausvalmiuteen, saan pari vetoa vetäistyä ja vettä alkaa pudottaa...lähden viettämään ansaittua kahvihetkeä ja taas aurinko paistaa.
...vaihdan taas röntsöt päälleni ja astun ulos...vettä vihmoo! Onneksi on myös mahdollista jättää seuraamatta, miten viuhka heiluu ja unohtaa maalarin murheet, pujahtaa huvitusmajaseen, ottaa esille sisustuslehti ja vaipua ihanaan "blondin maailmaan".
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti