tiistai 28. heinäkuuta 2015

Viimeinen lomaviikko

ja ponnistus uuteen työpaikkaan!
Mitä sitä ennen pitää ehtiäkään...

1. Saunamökin maalaus pitää saada valmiiksi. Siispä poutapäiviä tilauksessa. (Alunperin mökki oli oranssinsävyisellä valtilla käsitelty. Miehen suvulle siirtymisen yhteydessä se sai vaalean minttujäätelön värin pintaansa. Itse olen ollut maalaamassa sen pehmeän harmahtavan vihreäksi ja nyt sitten tummanharmaaksi.)2. Joku pikkuinen kotiseutukierrosajelu pitää ehtiä hurauttaa. Siispä poutapäiviä tilauksessa.

3. Tirvan kesäteatterin näytös "Illalla illalla" pitää ehtiä nähdä. Siispä poutapäiviä tilauksessa.


4. Mökin ja huvitusmajasen ikkunat pitää pestä. Siispä poutapäiviä tilauksessa.5. Kesän ensimmäinen veneretki soutaen pitää kokea. Siispä poutapäiviä tilauksessa.
6. Mökkitontin keskiössä töröttävä multakasa pitää saada levitettyä sinne tänne. Siispä poutapäiviä tilauksessa. (Totta se on. Sitä multaa sen kun vain riittää ja riittää. Voihan sen kasan tietysti tuohon talveksikin jättää...saisin siitä pulkkamäen.)7. Ystäviä pitäisi saada päiväkahveille huvitusmajaseen. Siispä poutapäiviä tilauksessa. (Nämä ruusukupit eivät ole tänä kesänä vielä kertaakaan olleet käytössä.)
8. Huvitusmajasta pitäisi vielä maalaten kohennella sisäpuolelta. Siispä lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.9. Mökissä pitää tehdä suursiivous. Siispä lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.

10. Ihana idea. Saunan pukkariin pitäisi virkata muovimatto roskapusseista . Siispä lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.
(Saunan pukkariin mustavalkoinen, mökkikeittiöön vaikkapa turkoosivalkoinen)http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/virkkaa-pirkka-jatekasseista-matto/

11. Kukkapenkit, kasvimaa ja mansikkamaa pitäisi kitkeä. Siispä poutapäiviä ja lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.

12. Lomalukemiseksi varatut kirjat pitäisi lukea. Siispä lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.13. Marjat pitää ostaa ja kerätä ja saada pakkaseen. Siispä poutapäiviä ja lisää tunteja vuorokauteen tilauksessa.

 Mahdotonta...hiki valuu jo pelkästä ajatuksesta...sydän hakkaa...siispä lisää LOMAPÄIVIÄ tilauksessa!!! Kiitos.

Ai mitä???? Siis, tarkoitatteko, että elämää on kesäloman jälkeenkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti