perjantai 22. heinäkuuta 2016Lomaa on enää kolmannes jäljellä...mietin tässä, että kannattaisiko ryhtyä kalenterin  tarkkailuun, tehdä lukujärjestys ja saada itsensä ihan ahdistuksen partaalle...päädyin pidättäytymään moisesta. Jihuu, kesää ja lomaa on vielä jäljellä ja monta ihanaa hetkeä ja päivää tulossa. 

Kuten aiempina kesinä on nytkin suunniteltuja hommia ja keskeneräisiä töitä jäämässä syksyyn tai jopa ensi kesään. Olen ollut taas onnekas ja saanut lisää pikkuikkunoita kasvihuonetta varten, mutta taitaapa rakentelu tosiaan siirtyä ensi kesään. No, muurikkakatos on valmis ja olen saanut vedettyä pihakalusteisiin maalipinnan. Kovapuiset kalusteet olivat päässeet tosi surkeaan kuntoon ja päähänpistosta maalasin pöydän ja tuolit talomaalilla harmaiksi ja keinun valkoiseksi. En pessyt enkä hionut ennen maalausta...mitä turhia.  Otin riskin, mutta toivotaan parasta. Salonki Blondin koston ovien pielissä näkyvät tuolit ovat vielä liian hyväkuntoiset maalattaviksi, mutta antaa säiden ja tulevan talven tehdä tehtävänsä, niin johan on pinta muuttunut riittävän tikkuiseksi ja huokoiseksi.


Vaikka päivät ovatkin olleet pääsääntöisesti pilvisiä, olemme saaneet nauttia vaaleanpunertavista ja liloista illoista ja aivan huikean ihanista auringonlaskuista. Kyllä tämä maailma on henkeäsalpaavan kaunis ja Suomen luonto niin voimaannuttava. Oikein ihanaa ja voimallista viikonloppua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti