perjantai 1. heinäkuuta 2016

Miehen kosto: Huvivaja
Kun aikoinani suunnittelin ja toteutin Miehen, Sukulaismiehen, Serkkumiehen, Hullunhauskojen ystävien ja blondisiskojen avustuksella huvitusmajani "Salonki Blondin koston" rakentamisen, en suinkaan ajatellut valmistautua miehen vastakostoon. Rakennamme jälleen. Sirkkeli soi ja vasara nakuttaa kaikkien mökkinaapureiden iloksi tällä kertaa puuvajan laajennukseksi. Miesten juttuja!


Nautin taas niin kovin, kun saan olla mukana vääntämässä. Parasta tässä hommassa on se, että emme rakenna mitä tahansa puuvajaa, vaan rakennamme "Huvivajaa".

Jos Mies saa minut innostumaan puuvaja "Huvivajan" rakentamisesta, minä saanen Miehen innostumaan kasvihuoneen rakentamisesta. Kasvatamme kotona kurkkuja kasvihuoneessa, mutta asumme mökillä kesän, joten järkevää olisi kasvatella kurkut ja tomaatit täällä. Meillä on huvitusmajasen rakennuksen jäminä pari ikkunaruutua ja saunaremontin jäminä neljä ikkunaruutua varastoissa lojumassa. Mikä olisikaan parempaa kuin käyttää ne hyödyksi. Kasvihuone tulee ruohonleikkuri yms. värkkien varaston jatkoksi melko aurinkoiseen paikkaan. Olen jo aivan fiiliksissä ja täpinöissäni...näen silmissäni söpön minikokoisen kasvihuoneen täynnä herkullisia vihanneksia, joita Mies hoitaa.......

Vielä tänä kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti