torstai 23. kesäkuuta 2016

Revittelyä

Olen vihdoin päässyt alkuun kasvimaallani - tai siis tarkemmin ilmaistuna Blondin Rikka&Ruoho -plantaasillani. Salaatit, tilli, persilja ja ruohosipuli ovat pienenpienillä aluilla. Koska kasvimaata pitää myös vähän "sisustaa", revin vanhoja verhojani suikaleiksi laittaakseni ne narulle roikkumaan. Mies seurasi vierestä touhujani ja totesi  hänelle ominaiseen tapaansa yksikantaan: "Olet kova repimään". Niinpä, jotkut repivät pelihousujaan, minä verhoja, vieläpä todella hyvillä mielin. Meidän blondien kanssa elävät joutuvat reppanat joskus repimään pelihousujaan, mutta ehkä kuitenkin useimmiten repeämään itse. Ajatuksemme juoksu kun sattuu vaan olemaan sellainen, että nauruun repeäminen on ehkä rakentavin ratkaisu. 







 Yrtit ja kasvimaan koristukseksi hankitut pelargoniat sekä lavendelit odottavat istuttamista. Minä odotan sateen loppumista. Onneksi meillä on huvitusmajanen, jossa ruokailu ja kahvittelu on niin tunnelmallista oli sitten sade tai pouta.







Keltainen ei ole ollut koskaan minun värini. Aikoinaan opiskelukämpässäni oli keltaiset keittiökaapiston ovet. Luulin tulevani toimeen niiden kanssa, no tulinkin, kuukauden, jonka jälkeen vuokraisännän luvalla marssin maalikauppaan ja maalasin ovet vaaleansinisiksi. Joten tätä taustaa vasten voitaneen sanoa, että repäisin, kun ostin keltaisia tyynyjä huvimajaan. Siellä ne nyt ovat sulassa sovussa vaaleanpunaisten, vaaleansinisten ja vihreiden kanssa.Meillä muuten rakennetaan taas. Mies laajentaa puuvajaa...tälle rakennusprojektille ei valitettavasti ole keksitty nimeä. Mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, Mies vielä jostain sellaisen repäisee. Minun tekisi nyt mieleni vähän revitellä ja vallan kehuskella...Mies nääs totesi, että "Blondin kosto" on tosi hyvä juttu. Kannatti kuulemma rakentaa!!!! Miehen selkänahastahan se revittiin...hän joutui repeämään vähän kaikkeen sinä kesänä. Joten olen niin kiitollinen.


Mutta rakkaat ihmiset, huomenna on juhannusaatto ja keskikesä! Päivät sen kun lyhenevät ja yöt pitenevät. Joten revitään nyt sitten siitä!!! Eletään kuin viimeistä kesäpäivää.

Ihanaa juhannusta <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti