keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Ruma väri

Ei värillä väliä kunhan se on vaaleanpunainen. Olen tehnyt jo pitkään siedätystyötä möksällä. Nimittäin Mies ei, kuten joskus on tullut jo kerrottuakin, voi sietää vaaleanpunaista väriä. Hänen mielestään se on ruma väri. Siedätystä en todellakaan ole tehnyt pahuuttani Miestä kiusatakseni, vaan siksi, että itse olen nyt vain jotenkin tykästynyt kyseiseen väriin.


Muistanette, että meillä oli pari vuotta sitten meneillään kiihkeä jääkaappipakastinkauppa, joka päättyi meidän kannalta hiukkasen nöpelösti. Punainen ranskatar ei saapunut mökkikeittiöön.

Sen sijaan hankimme tylsän valkoisen Hoover Helkaman ulko-oven viereen hyrräämään. Siinä se on kiltisti hyrrännyt ja tehtävänsä hyvin hoitanut. Kesäsäät heittivät häränpyllyä ja vettä alkoi pudottaa taivaan täydeltä. Märän ja ankean kesäsään lisäksi minulle iski karmea kesäflunssa. Ei voinut eikä jaksanut tehdä pihalla yhtään mitään. Olin jo pyöritellyt päässäni erästä ajatuksenpuolikasta... Kun Miehellä tuli asiaa rakennustarvikemyymälään, käväisin itsekin hakemassa tarvikkeita. Mies tiesi, että haen kontaktimuovia piristääkseni tylsää Hooveria. Hänen ilmeensä oli sanoin kuvaamaton, kun hän näki minut marssimassa autolle iloisesti vaaleanpunaista kontaktimuovirullaa heilutellen.


Piirtelin ympyröitä kertakäyttömukia apuna käyttäen, leikkasin ympyrät saksilla, enkä pyrkinyt täydellisyyteen...käsityön jälki saa mielestäni näkyä. Vaikeinta minulle oli pilkkujen sijoittelu ja varsinkin mittaustyöt, mutta moukan tuuriako lie vai mitä, mutta aika hyvin ne paikkansa löysivät.
En tiedä, millaisen diagnoosin tohtori antaisi, mutta joku rokko Hooveriin iski. Mutta mikä lie Mieheen iskenyt..hänen mielestään pilkutus on ihan kiva ja hauska!!!!!!  Vaaleanpunaista meillä on nyt mökillä aika paljon...onhan se niin blondimainen väri...kotona onkin sitten ihan eri meininki.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :) siedätä vaan jatkossakin, se tekee hänelle hyvää.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :) siedätä vaan jatkossakin, se tekee hänelle hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee...kenelle vaaleanpunainen ei tekisi hyvää ;)

   Poista
 3. Minulle tulee vähän mieleen Marimekon Kivet vaaleanpunaisena versiona tuosta jääkaapista. Supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle tuli myös sama mielleyhtymä...söpö se on; ainakin toistaiseksi. Kiitos sinulle Mrs K

   Poista