tiistai 12. heinäkuuta 2016

Edistystä"On kyllä vaarallista edistyä näin nopeasti - blondi keksii heti uuden projektin, kun tämä on valmis", sanoi Mies touhutessaan muurikkakatoksen rakenteita kasaan. Itse asiassa minulla ei ole osuutta tämän projektin syntyyn. Olin tosin ajatellut, että jonkinlainen pikku katos olisi kätevä ruokapöydän läheisyydessä mökkipihalla. Pääsääntöisesti grillaamme ruuat kuistilla ja ruokailemme huvimajassa, mutta wokkiruualle ei ole ollut järkevää valmistuspaikkaa. No, nyt sellainen on siis työn alla.

Eilen aamulla Mies löhöili puolisen tuntia riippukeinussa ja sitten alkoi tapahtua. Ongimme talon alta kaiken mahdollisen aiemmista rakennushommista yli jääneen materiaalin esille ja aloimme suunnitella, mitä niistä saisi.
Löytyi hirttä, lautaa, vähän kyllästettyä puuta, vaneria ym. No, ei niillä vielä kuuhun päästy, mutta hyvään alkuun kuitenkin.
Perheen jälkikasvu naureskeli tulevaisuuden näkymille: "Mökkipiha on kohta täynnä pieniä tönöjä". Seuraava projektihan on pieni kasvihuone, joka toteutetaan vanhoista ikkunaruuduista.
Tänään sataa ja paistaa vuoron perään, ukkonen jytistää ja rakennustarvikkeet ovat loppuneet. Huomenna menemme ostoksille ja toivomme ylihuomiseksi hyvää puuhailusäätä. Laittelen uutta postausta aiheesta heti, kun jotain raportoitavaa syntyy.

Lämpöistä ja rentouttavaa loppuviikkoa teille kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti