perjantai 13. tammikuuta 2017

Hävettää

Pyydän anteeksi. Onko kenenkään kännykkä jäänyt auton oven väliin ja mennyt tuusannuuskaksi? Minun on. Ostin uuden kännyn ja loppu onkin ollut yhtä taistelua. En vain ole onnistunut synkronoimaan itseäni sen kanssa, tarkoittaa siis sitä, että kamera ei ota riittävän hyviä kuvia, en saa niitä vähemmän hyviä kuvia siirrettya tänne blogiarkistoon ja en siis ole saanut tehtyä postauksia. Nyt vihdoin tajusin jotain ja yritän parantaa postausvauhtia.

Syksy hurahti tehdessämme kotona sauna- ja kylpyhuoneremonttia. Asuimme kaksi kuukautta mökillä, lomailimme Vietnamissa ja nyt elämme tylsää tammikuuta. Itse asiassa tylsä tammikuu on pelkästään siunaus, tavalliseen arkeen siirtyminen on niin ihanaa, rauhoittavaa ja tasapainoittavaa.


Tämä viimeisin remonttimme olikin vaihteeksi remontti, jonka taustalla ei ollut mitään katastrofeja. Tätä oli siis jo kauan suunniteltu ja oli vain aika toteutta se. Päädyimme tiukan harkinnan jälkeen paneloimaan kotisauna valkoiseksi käsitellyillä paneeleilla. Kylpyhuone on klassinen ja vaalea...sellainen, johon tovoakseni en kyllästy heti. Erityisesti pidän lasiovista ja kattolampusta. Valaisinta tuo Suomeen e.lite, jonka tuotteita myydään hyvinvarustetuissa valaisinliikkeissä.

Koti on hyvä paikka.....ihan kullan kallis.


Ihanan tylsän tammikuun tehtäviin kuuluu myös elämäntapojen, varsinkin elintarvikkeisiin liittyvien nautintojen järkiperäistäminen. Karkkilakko siis alkoi taas jälleen kerran. Eläköön hedelmät, tuorepuserretut mehut ja smoothiet!Toivottelen teille kaikille terveellistä, levollista, ihanan tylsää tammikuuta. Tapaamisiin taas pian!!!!!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli kaunis sauna ja kylppäri! Tylsä tammikuu on oikein hyvä, silloin voi aloittaa "uuden elämän", täälläkin terveellisyys ja liikunta ovat tullet takaisin... ihan en karkkilakkoon kuitenkaan kykene. Kiva, kun postasit pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana Sirkku! Yritän nyt parantaa tapani niin herkkujen ja postausten suhteen. Tapaamisiin.

      Poista