lauantai 21. tammikuuta 2017

Löytöjä

"Siis tarkoitatko, että pysähdyitte seisoskelemaan, kun teille tuli hiki", kysyi Mies ja pyöritti päätään. Löysin alennusmyynnistä luistimet ja lähdin niitä kokeilemaan blondisiskon kanssa (hänellä oli toki omat luistimet). Vaikka jää oli röpöläinen ja pehmeä, meitä ei haitannut. Päinvastoin, meillä oli kivaa. Kuka on sanonut, että liikunnassa pitää tulla hiki? No, Mieshän niin on sanonut, mutta hikoileminen on mielestäni inhottavaa. Oli nastaa luistella ja pysähtyä juttelemaan, laittamaan maailmaa järjestykseen tai ainakin parantamaan sitä. 
Clas Ohlssonilta löysin melkein ilmaiseksi herkullisen punaiset lampunjalat ja suloiset punavalkoruudulliset varjostimet. Kylläpä ne sopivatkin niin hyvin möksälle. Punainen väri alkaa palaamaan tänne ihan hiipien ja huomaamatta.Vuosi sitten värkkäämäni helmikruunu päätyi nyt vaihteeksi mökille roikuttuaan tähän asti kotiolohuoneessa. Sekin sopii tänne hyvin.
Tänään on ollut ihan huikean kaunis sää. Pitkästä aikaa olemme saaneet nauttia auringonpaisteesta. Olen vähän pistoksissa, kun en saa "tehdä mitään". Ranne on reistaillut kohta kolme kuukautta ja sain eilen kortisonipistoksen, ja nyt täytyy malttaa lepuuttaa vasenta kättä muutama päivä. Ajatelkaa, en saa tiskata, ripustaa pyykkejä....enkä myöskään tehdä käsitöitä tai askarrella. Onneksi tämä kirjoittaminen sujuu yhdellä kädellä "yksi sormi kirjoittaa, yhdeksän lepää"-menetelmällä.


Salonki Blondin kosto kylpee talviauringossa. Sisällä oli niin lämmin, että olisi tarennut juoda höyryävät kupposet teetä. Toivottelen kaikille nautinnollista ja liikunnallista viikonloppua. Hikoilla saa, jos haluaa :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti