maanantai 25. syyskuuta 2017

Blondin 10 minuuttia on 24 minuuttiaAivan ihastuttava kesäinen syysviikonloppu on nyt ohi, mutta aivan ihastuttava kesäinen syysmaanantai on meneillään. Olen nauttinut luonnon kauneudesta ja mökkipihan antimista, mutta olen myös oppinut jotain itsestäni. Blondin kymmenen minuuttia on kaksikymmentäneljä minuuttia.


Ostimme uudet tuolit möksälle ja tietenkin ne piti itse kasata. Kasausohjeet olivat riittävän hyvät eikä kasaajakaan kasannut ensimmäistä kertaa. Otin ajan vasta kolmannen tuolin kohdalla, joten olin jo saanut tuntumaa tehtävään. Ei voi siis omalla äkkinäisyydelläkään puolustautua. Mikä siis vialla, kun minulla meni tuolin kasaukseen 24 minuuttia, vaikka ohjeissa ilmoitetaan aikaa kuluvan vain 10 minuuttia. Hm...johtuneeko se siitä, etten ole mies, kuten ohjeen kuva ilmiselvästi edellyttää. No höh!!! Sitä paitsi nykyhöpsötyksen mukaan kuvassa tulisi olla sukupuoleton henkilö. Oli miten oli tuolit on kasattu ja koeistuttu. Oikein mukavat pepunalustat ovatkin.


Kaura alkaa olla valmista. Syksyn myrskyt ovat vaan saaneet viljan lakoamaan paikoittain. Toivottavasti maanviljelijät saavat vielä koko sadon korjattua ja viljan puitua.
Lehti havisee ja varisee. Nautitaan kuulkaa hyvät ystävät tästä audiovisuaalisesta kokemuksesta!

1 kommentti:

  1. Ihanat olivat säät viikonloppuna ja vielä maanatainakin! Ja värien määrä senkun lisääntyy! Kauniit tuolit, ja tosi hyvin kasattu! Ei voi olla blondin ongelma, epäilen, että niillä on tehdasasetuksissa pidemmät minuutit:) Mukavaa viikkoa, Ullis!

    VastaaPoista