perjantai 29. syyskuuta 2017

Viihdettä, kodikkuutta ja rylläystä

Ihanaa, taas elämme perjantaita! Vaikka työ onkin motivoivaa ja palkitsevaa, on viikonloppu kuitenkin odotettu ja muka ansaittukin palkkio viikon ahkeroinnista. En kaipaa kummempaa viihdettä perjantai-iltaan. Saunan lauteilla on riittävän viihdyttävää. Minulle kelpaa noin seitsemänkymmenen asteen löylyt ja kaksi pulahdusta Tirvan jordanissa. Viikon tomut tulee huuhdottua kehosta ja mielikin puhdistuu.

Ei lienee uutta, että pidän valtavasti kukista ja koti tai mökki tuntuu aina niin juhlavan kodikkaalta, kun saa pöydän nurkalle kukkia. Ihanaa aikaa tämä syksy, kun kukat saa mökkipihalta tai pellonreunalta. Tänään kävin syyshortensiapensaan takana puutarhasaksien kanssa nipsimässä. Löysin ruokakaupasta kivoja koristekurpitsoita, varsinkin aivan erikoinen punainen kurpitsa ilahduttaa.

Mies katsoo jääkiekkoa töllöttimestä ja minä istun sohvalla poikittain ja katselen sisustuslehtiä...ja ympärilleni.
Mies värkkäsi äsken ruohonleikkurin perään leikkuujätettä keräävän lisäosahäkkyrän. Sen avulla saadaan ryllättyä myös maahan pudonneet lehdet kätevästi kasaan. Huomenna minä ryllään. Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti