lauantai 17. helmikuuta 2018

Aivopesu lienee loppuunsuoritettu


Vaaleanpunainen pilvi varjostaa Miehen elämää. Rakas ystäväni lähetti minulle kuvan venemessuilta. Kuvassa komeili marjapuuronpunainen pikavene marjapuuronpunaisine perämoottoreineen. Nähtyään kuvan Mies totesi: "Ei hullumpi". Mietin lievästi kauhistuneena, olenko mennyt jo liian pitkälle. Aivopesu on nyt todennäköisesti suoritettu loppuun jopa pelottavan hyvin tuloksin. Mies sietää kotona vaaleanpunaiset  verhot, koristetyynyt ja uusimman villitykseni vaaleanpunaisenkullanhopeiset maalaukseni. 

Keittiön tai paremminkin sanoen ruokailitilan seinällä alkaa olla mittava kokoelma tuotoksiani, mutta vielä on tyhjää seinää jäljellä. Joitakin maalauksiani olen maalannut jo useammankin kerra peittoon. Näin teen, kunnes olen tyytyväinen taulukollaasiin.


Vaaleanpunaisella pilvellä on kultainen reunus. Näin voi tuottaa pikku rahalla ylellisyyttä sisustukseen. Toivon tiellesi suloisia hattarapilviä kultareunuksella ja kestävyyttä ja voimia kohtaamaan myös niitä harmaitä ja synkkiäkin pilviä, joita kukaan meistä ei voi elämässään välttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti