maanantai 9. huhtikuuta 2012

Saisi tulla kevät!

Mustarastas-reppana lauloi lämpimikseen vielä toissa viikolla. Viime viikolla siltä meni ääni! Mustarastas tuo minulle kevään ja peipponen sen vahvistaa, mutta ei tietoakaan... Olimme mökillä koko pääsiäisajan, eikä voinut kuvitellakaan, että olisi istunut mökin eteläseinällä ottamassa aurinkoa, niin kylmää oli. Sanoinkin miehelle, että nyt on meiltä ote hervonnut. Ote auringonottoon on hervonnut!!! Istuin sisällä neljä päivää ja söin.
Olo on vähän turhautunut. Niin niin, kyllä olen samaa mieltä, olisi pitänyt ulkoilla ja reippailla, syödä kevyemmin ja pla pla pla. Mutta, kun Pirkka julkaisi niin hyvän karitsanpaahtopaistiohjeen, niin minkäs teit. Oli aivan loistavaa ja riittoisaa kaiken lisäksi. Piti valmistaa myös naudanlihaherkkuja, kun ei voinut olla varma, maistuuko karitsa kaikille.  Pienen lampaan syöminen, huh, tunne-elämä voi pistää stopit, varsinkin, jos on lapsena ollut unileluna lammas. Joku onneton oli mennyt lisäksi ostamaan mässyä, karkkeja, suklaata ja suolaisia snäksejä. No, nyt sitten alkaa ruokavalion järkiperäistäminen!

Niin siitä turhautumisesta: mene nyt seisoskelemaan mökkitontin eri kulmille ja kuvittele, millaista olisi, jos lämpötila ulkona olisi 25 astetta korkeampi. Ja kuvittele millaista olisi tässä tai tässä tai tässä istua romanttisella päiväkahvilla armaan kanssa, kun palelee ja kaikkialla näyttää samalta. Jäistä lumihankea ja aneemisia puunrunkoja. Jäinen lumihanki oli oikeasti jäistä...en olisi voinut millään uskoa, mutta uskottava on, kun sen itse näin...hanki kantoi meidän citymaasturia.

Tästä voi lukija itse katsoa ja vertailla, voi valita suosikkipaikan huvimajalle.Tämä on Rantakoivikko. Ups, onhan siellä kuusiakin. Mökki, joka häämöttää taustalla on joen vastarannalla.
Tämä on Yhdentoista männyn- metsikkö.
Tässä ollaan Keskuspuiston koilliskulmassa. Etualalla on lempipuuni lehtikuusi. Kun viisi vuotta sitten rakensimme mökkiä, se oli vasta puoli metrinen.


Kun ei voi tehdä vielä mitään rakentavaa, kirjaimellisesti rakentavaa, täytyy fiilistellä sisustusunelmilla. Olisko lasipalatsissa vaaleanpunainen tunnelma vaiko turkoosi...hm?
Kun ei sitäkään kannata vielä päättää (blondin mieli vaihtuu vielä ainakin kymmenen kertaa), täytyy tyytyä sisustelemaan kotia ja mökkiä. Tässä jokunen kuva mökistä. 
 
Yläkerrasta. Nuoriso nukkuu täällä.
 
 


Alakerrasta. 
 
 
 
Me vanhukset nukumme täällä. 
 
Keittiö.
 
 


Ihanaa! Turhautuminen on tipotiessään. Nyt mielessä pyörii, mitä kivaa voisi puuhastella vaihteeksi kotona...pikku maalaushommia, ehkä makkarin tapetointia. Ei muuta kuin valkoisen maalin ostoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti