sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kuka tykkää tiskaamisesta?Olen unohtanut ostaa kertakäyttöastioita. Itku! Toisaalta turhaa itken, minullahan on lämmin tulovesi ja  menovesi, mutta tiskaaminen on ärsyttävää puuhaa, kun senkin ajan voisi käyttää vaikka huvimajan ovien raappaamiseen. Kyllä kuitenkin kelpaa tiskata tällaisen lounaan jälkeen ( vaikkapa huomenna)... Mies grillasi isoja ahvenia. Mahdottoman hyviä, mutta kiusallisen haastavia ruotojen takia. Joku keksii varmasti vielä jalostaa kalan, jolla ei ole ruotoa.


Päivä päättyi ihanan kesäiseen iltaan ja herkulliseen iltapalaan kynttilän valossa. Kylmäsavukinkkua ja sinihomejuustoa, viikunoita...hm...
 
Mies on ollut taas innovatiinen!
Hän sanoi keksineensä uuden tavan uida matkaa: pysymällä paikallaan. En ehkä ihan ymmärrä tämän keksinnön funktiota... Mies perustelee keksintönsä näin: ei tarvitse uida niin kauas, kun on selkäuintiasennossa, polskii kovaa jaloillaan ja kauhoo käsillään mennäkseen eteenpäin. Siis saa pitkän matkan uinnin pysymällä oman laiturin ääressä. Noh, tarvitseeko minun kaikkea täysin ymmärtääkään, olenhan blondi.


Vaihdoin profiilikuvan Fb:iin ja sain paljon kiittäviä kommentteja uudesta kuvasta. Mies kysyi, että mihin silmälasit ovat jääneet kuvasta. Niinpä, ihminen on melko erinäköinen ilman laseja. Tästä on omakohtaisia kokemuksia. Olin enon, papan ja Sylvi-mummon kanssa pikkutyttönä vierailulla sukulaisissa Pihtiputaalla. Nukuin mummon kanssa vieritysten samassa kamarissa. Kun sitten aamulla heräsin, yökaveri näytti jotenkin niin vieraalta, hiukset aukaistuna tiukasta nutturasta ja silmälasit yöpöydällä. Minun täytyi ihan varmistua asiasta ja kysyä: "Oot sie Sylvi?". Helpotuksekseni sain myöntävän vastauksen. Taisi olla tämä samainen matka, kun pysähdyimme jonkun kyläkaupan pihaan ja minulle ehdotettiin jäätelönostoa. Tuohon olin kuulemma tokaissut, etten tarvitse jäätelöä, koska ilmankin on kivaa!

Liekö pian jo se tilanne meikäläiselläkin, että pitää aamulla esitellä itsensä Miehelle?!2 kommenttia:

  1. Jos mies rupee kyselemään aamulla "Oot sie Ulla", niin sinullahan jo vastakysymys valmiina: mihin silmälasisi ovat jääneet? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai sitten pitää mennä Specsaversille hankkimaan paksummat linssit. ;)

      Poista