maanantai 10. syyskuuta 2012

Blondi japanilaisena turistina

 
 
 Illalla Mies oli väsynyt pelattuaan ensin pesäpallopuulaakissa turnausvoittoon ja tehtyään sen jälkeen loppupäivän ruumiillista työtä. Huokaisten: "Oi oi, kun väsyttää ja pitää mennä pesemään hampaat...kun nekin on vielä suussa", hän kömpi yläkertaan.  Mutta seuraavana aamuna hän nousi pirteänä kuin peipponen, pinkaisi rantaan aamu-uinnille ja lähti hommiin. Blondi on toiminut raksallaan kuin japanilainen turisti konsanaan! Olen kelvannut vain kuvaajaksi. Kuvia sitten riittääkin: Mies sieltä, mies täältä, majanen sieltä, majanen...
 
Kattovasat on kiinnitetty.
 


 
 Aluskatetta oli melkoisen hankala asettaa, kun tuuli puuskaisesti, mutta Mies on nokkela ja keksi keinot... Joten aluskate on paikoillaan ja ne sellaiset poikkipuut, jotka naulattiin kiinnittämään kate. Kaiken maailman juttuja pitää laittaa. Viestitin sukulaismiehelle ja kysyin, onko pakko laittaa aluskate peltikaton alle. Vastaus oli seuraavanlainen: "Kaikki kiva loppuu, kun raksainssi hyppää kelkkaan mukaan. Kyllä teidän on pikkupakko se sinne laittaa". Toinen vaihtoehto on kuulemma istua kahvilla majasessa kondenssisateessa ensi kesänä.  
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katselin miestä monesta kuvakulmasta. Sellainen hän on: ihana. Mutta jotenkin tuli sääli Miestä. Tarvitsisikohan hän kenties uudet työkengät? Lintsallaan ovat Adidakset ja reikiintyneetkin. Mistähän nuokin löytyivät...Lienevät meidän möksän vintageaarteistoa!
 
 

 
 
 
 
 
 
Taisi olla työn raskaan raataja tyytyväinen lopputulokseen. 
 
 
 
 
 
 Ei, ei sittenkään vielä! Salmiakkiruutuikkunan asennus piti tehdä ja vasta sitten pääsi Mies saunanlämmitykseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Että pitääkin olla söpö. 
 
 
 
 
Syyskukat ovat riehaantuneet kasvamaan. Hortensia on niin upea kasvi. Haluaisin sitä myös kotipihaan. Kukat muuttuvat upean roosanvärisiksi, kun ensimmäiset kylmät yöt tulevat. Tuleviksi öiksi on luvattu todella kylmää säätä, lähelle nollaa saattaa jopa lämpötila laskea. Nostettiin maalipöntöt sisälle säilytykseen, että niistä olisi vielä ensi kesänä jotain iloa.
 
 
 
 
 
Meidän entisessä purossakin on taas vettä, mutta sadevettä vain. Lähde on kuivunut.
 
 
 
 
 
Huomaa, että olemme olleet viikot kaupungissa ja käyneet möksällä vain tekemässä töitä. On Hämähämähäkki kerennyt kiivetä langalleen monta kertaa. Pitäisiköhän tuolle tehdä jotain?
 
 
 
 
 
Ihanaa, kun on ystäviä. Hulvattoman hauska ystäväni kävi sairaskäynnillä tuomassa lehtiä luettavaksi. Aah! Lisää ideoita toteutettavaksi!
 
 Huomatkaa: En kirjoittanut 'Miehen toteutettavaksi'.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti