lauantai 10. marraskuuta 2012

Kuura kukkii

 
 
 
 Vihdoin viimein sain draivin päälle ja siivosin oikein vimmoissani mökkiä. Siinä imuroinnin ja luuttuamisen tohinassa aivoissani kyti ajatuksen poikasia. Olisi niin turvallista, jos mökilläkin olisi samanlainen liesi kuin kotona. Siis painalluskytkimin varustettu induktioliesi, joka ei voi jäädä päälle mikäli liedellä ei ole riittävän painavaa kattilaa tai pannua. Tosin mökillä ei tarvittaisi mitään induktioita, keraaminen taso riittäisi. Mainitsin toiveestani Miehelle, joka siihen sitten lausumaan, että sellainen keraaminen kaasuliesi olisi sopiva. Mietin hetken ja kysäisin, että onko sellaisiakin... Mies mutisi tämän kommentin jälkeen jotain blondeista. Keraaminen kaasuliesi...no, eihän sitä koskaan tiedä, mitä viisaat insinöörit kehittelevät.
 
 
Turvallisuudesta vielä sen verran, että polttelen mielelläni kynttilöitä ympäri vuoden, mutta näin joulua odotellessa en voi olla virittelemättä sähköisiä versioita sinne tänne. Onhan se niin tunnelmallista ja riskittömämpää. Virkkasin viime jouluksi suloiset pitsikaulukset tylsille peruskyntteliköille...inhoan niitä muovisia havukäpyhirvityksiä.
 
 
 
 
Meillä oli oikein sydämellinen ilta tolunraikkaassa mökissä. Saimme iloksemme nuorisoakin seuraksemme ja saunomaan. Alkaa olla jokivesi jo melko virkistävää...jalkoja särkevää. Perheen nuorempi juniori valitsi lämpöisemmät vedet ja lilluukin tällä hetkellä merivedessä ja paahtaa itseään Pattayalla vehreiden palmujen alla. Oih!
 
 
 
 
 
 
 
Tänäaamuna raottelin verhoa ja kurkkasin ulos suurin odotuksin enkä pettynyt. Aivan ihastuttava aurinkoinen pakkasaamu hiveli aistejani siirtyessäni ulkoilmaan kamerani kanssa.
 
 


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aivan rannassa oli aamulla ohuen ohut jääpeite.
 
 
 
 
Luonto oli koristellut huvimajan ikkunat täydellisen kauniiksi. Herkkää pitsiä. Kuurankukkia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämän huikaisevan kauneuden keskellä olikin sopivaa ryhtyä kuuntelemaan joulumusiikkia. Tänään kolahti kolmen ruotsalaisen naisen joululevy "Vår Jul". Jokunen vuosi sitten käynnistimme Miehen kanssa yhtenä loppusyksyn viikonloppuna joululevymaratonin ja ennen joulua tuli kuunneltua kuutisenkymmentä cd:tä. Nyt olemme etuajassa, joten päätynemme mittavampaan suoritukseen tänä vuonna.
 
Huomenna on isäinpäivä. Onnea ja siunausta kaikille isille!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti