maanantai 7. tammikuuta 2013

Syyhyämistä ja niksejä


Sormet syyhyävät. Lavakoita pitäisi nyt siis saada ja valkoista maalia sekä pyörät. Tällainen systeemi olisi tarkoitus rakennella, mutta divaaniksi.

 

 

Yritin vähän piirrellä.
Patja ja tyynyjä pitäisi myös kehitellä.


Tällainen olisi Miehen päiväunidivaani. Pahoittelen kuvien/piirustusten laatua. Ei taida ihan täydellisesti perspektiivikään olla kohdillaan, mutta osan virheistä  tekee piirustusvihkoni kupruilu. Lavakoita pitää olla oikeasti kaksi sarjaa peräkkäin, että siinä voi makoilla. Mies ihmetteli, miksi olen piirtänyt divaaniin pyörät. Ajattelin, että sitä olsi helpompi siirrellä. Tähän mies ihmettelemään, miksi ihmeessä sitä pitäisi siirrellä. No ajattelin välillä siivota majaa... Tähän Miehellä oli niin hyvä ratkaisu, että todennäköisesti pyörät jäävät toteutuksesta pois. Majan siivoaminen onnistuu kuulemma parhaiten, kun vesiletkulla vaan laskettelee pitkin lattioita. Siis hyvä näin!


Ullan niksinurkka

Saunomisesta:

Niksi 1: Älä unohda pilkkoneesi chiliä, jos menet huonosti pestyin käsin 100- asteiseen saunaan hieromaan silmiäsi!
Niksi 2: Ei kannnata mennä ehdoin tahdoin nojailemaan metallikorihäkkyrään 100-asteisessa saunassa ellei halua poltinmerkkiä olkapäähänsä.

Niksi 3: Jos et ole sattumalta ostanut liian isoja Croccseja (piraatteja), älä jätä niitä saunanlämmityksen ajaksi ylälauteille. Jos taas omistat liian isot Croccsit, jätä ne lauteille 100 asteeseen. Omistat jonkun ajan kuluttua jopa kaksi numeroa kutistuneet kumikengät.Niksi 4: Jos olet laiska heittelemään löylyä tai sinulla on heikko osumatarkkuus, tuo avannosta mukanasi jääkimpaleita kiukaalle. Saat nauttia oikeasti tehokkaasta höyrysaunasta, joka toimii automaattisesti ja pitkään.
Niksi 5: Kun menet avantoon ja et halua saada punaisia pitkiä valuvia koristeita selkääsi ja takalistoosi, varmista vaikkapa takajalallasi (=jalallasi, kun menet peruuttaen veteen) ettei avanto ole sattumalta ehtinyt jäätyä uudestaan saunomisen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti