keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tunnelmissa


Olen tällä kertaa hiukan tunnelmissa, fiiliksissä, fiilareissa, fileissä tai kuten perheen nuoriso sanoo ihan kansioissa.
Valoa elämään. Ystäväni tuovat maahan upeita valaisimia eri puolilta maailmaa. Näitä valaisimia myydään useissa valaisinliikkeissä ympäri Suomea. Keittiön kristalliplafondi ja pienet riippuvat työpöydän valaisimet ovat heidän maahantuomiaan. Voit käydä katsomassa upeat nettisivut osoitteessa www.e.litevalaisimet.fi


Kuten he sen sanovat:  
 
 
feel the lightOlen kaivellut ja kolunnut hiukan vanhempieni laatikoita. Löysin vanhoja lusikkalaatikoita. Miten ihastuttavia olivatkaan lusikkalaatikot lähes 60 vuotta sitten. Kello ja kulta, Nieminen, Kouvola puh. 2111. Lukko on kuin miniatyyrikoru.Kaiverrukset kertovat, että lusikat ovat kuuluneet mummolleni Eevalle. Eeva-mummolla oli upeat hiukset vielä ikäihmisenäkin. Rakastin tyttösenä Anna-kirjoja, joissa sankarittarella oli pitkät punaiset, tai niinkuin Anna asian mieluummin ilmaisi, kastanjanruskeat hiukset. Minun mummollani oli vyötärölle ulottuva punertava letti ja sitä minä aina ihmettelen, miksi nuo geenit periytyvät niin kummallisesti. Olisin niin mielelläni ottanut äitini vihreät silmät ja isäni äidin punaiset hiukset, ja käyttäytynyt räväkästi ja nokkelasti kuin kaikki ihanat tyttökirjojen sankarittaret. Mutta ei se niin mennyt!


Poro tai kauris loikkii iloisesti lusikkakupissa. Varren koristeena kaiverretut kalat. Erikoinen yhdistelmä, mutta kaunis.
Lopuksi vielä naisellisia hömpötyksiä naulapyssyn sijaan. Rakkautta, iloa ja tunnelmaa elämäänne!


 
 

2 kommenttia:

  1. Ihania aarteita!!! Nuo lusikat on upeat... en oo ennen nähnytkään noin eläinaiheisia koristeluja!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin ihastunut noihin eläinaiheisiin. Mistähän lie kotoisin? Mummo oli pohjoisesta, Tornoinjokilaaksosta, joten lusikatkin saattavat liittyä pohoseen.

      Poista