torstai 15. elokuuta 2013

Olikohan miull joku ajatus päässä?

Työt ovat taas alkaneet.


Täytyy myöntää, että kesän jälkeen ei minulla "hissi nouse ihan ylös asti"! On aika monta kertaa sellainen olo, kun avaan suuni puhuakseni jotain, että täytyy vain todeta: "Olikohan miull joku ajatus päässä?"

Työskentelin tietokoneen ääressä, enkä saanut ulkoista kovalevya mitenkään toimimaan. Puhisin ja ärisin itsekseni...Mies kuunteli tyynesti sohvalta...puhisin ja ehkä vähän kiukuttelinkin. Mies sieltä tässä vaiheessa kohottautui ja kyseli, onko kovalevyssa edes virta päällä. No olihan se, nappula oli ON- asennossa. Aikansa kuunneltuaan Mies kai huomasi pääsevänsä helpommalla, kun tuli koneen ääreen katsomaan. Virtanappula oli kyllä oikeassa asennossa, mutta piuhat irti!!! Kiittelin kovin runsaasti rakasta Miestä ja ihmettelin mitä minustakin tulisi ilman Miestä, johon hän tokaisi: "Sinusta tulisi blondiakin blondimpi blondi." Lienee totta.


Olen joskus värkännyt tällaiset "tupsupallotaulut" kotiseinälle, josta ne saivat siirron mökille sohvan yläpuolelle. Mies ei ole oikein koskaan erityisemmin näistä taideteoksistani pitänyt. Ajattelin tehdä niitä vähän lisää!!!
Lisään värejä, vaikkapa punaista, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä tai vaaleaa minttua.
Asettelen ne kiinni toisiinsa ikäänkuin ryijyksi, näin...piirtelin vähän.


...tai näin.

Sitten vain työhön. Tarvitsen ainoastaan 147 tupsua, samanväristä pellavakangasta kuin aiemmissa ja taulupohjat. Jos tarvitsee pellavaa, kannattaa vierailla Viipurissa...olen tehnyt siellä pellavaostoksia 2-3 euroa/m.


Kaikkihan me olemme näitä tupsuja pujotelleet alakoulussa, joten muuta ei tarvita kuin aikaa ja kärsivällisyyttä.

 
Tupsut pitää tietenkin parturoida huolellisesti. Paloautonpunaiset on parturoitu, vaaleanpunaiset vielä odottavat käsittelyä.
 
 
 
 Möksälle pitäisi uusia jenkkikaappi ennenkuin vanha sanoo itsensä lopullisesti irti ja saa aikaan sulatessaan vedenpaisumuksen. Olemme Miehen kanssa surffailleet kylmälaitevalmistajien sivuilla ja tämä Smeg olisi niin viehättävä, mutta törkeän hintainen. Vastaavia retrokaappeja valmistaa toki myös Gorenje ja Bompani, mutta valitettavasti värejä heillä on niukemmin tarjolla. 
 
Vaaleanpunainen olisi mehevä. 
Vaaleansininen olisi söpö. 
 
Molemmat aivan shokeeraisivat karpalonpunaisessa keittiössä!
 
 
 
 
Tällaisia juttuja pyörii meikäläisen pääkopassa...on siis miulla kuitenkin joku ajatus päässä.
Terveisin,
 tupsuileva blondi.
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti