tiistai 10. syyskuuta 2013

Huijattuna ja pakkolomallaAppivanhemmat olivat mökillä vastassa hyväntuulisina kuten aina. Ihmettelivät siinä, miten mahtavasti viini kasvaa aitan eteläseinämällä...Tulkaa ihmeessä katsomaan... OHO!Sekunnin murto-osan ajan minua vietiin ja vietiinkin pahasti! Mutta onneksi tajusin huijauksen. Olivat laittaneet ostorypäleen kiinni viiniköynnökseen. Tarkemmin tarkasteltuani huomasin, että oikea rypäle hiukan punottaa... haa se onkin punaviintä, mitä meillä kohta survotaan!!! Minua on huijattu niin monta kertaa, että blondikin osaa jo olla varuillaan. Mies on todellakin äitinsä ja isänsä poika!


Muutaman päivän päästä rypäle oli jo tosi tummanpuhuva.Nautimme Miehen kanssa valtavasta sadosta...kylläpä olivatkin herkullisia rypäleitä. Näistä olisi tullut makeaa viiniä. Jokaisessa miniatyyrirypäleessä oli 1-3 suurta siementä. Laitoin siemenet talteen, jos vaikka ilmastonmuutos olisikin tosiasia ja pääsisimme ihan viinitilallisiksi.
Muistattehan meidän mökkipihan ikioman töyhtiksen Pertin. Pertti lensi pois, mutta nyt meillä on ikioma töyhtösalava, jota aion kutsua myös Pertiksi. Pertti on päättänyt kasvattaa toisen salavan päälleen. Kohta meidän mökkipiha on kuin ranskalainen muotopuutarha...salavatkin vähintään kaksikerroksisia pallukoita.


Nautimme aivan käsittämättömästä intiaanikesästä. Syyskuun toisella viikolla vielä lähes hellelukemissa saamme hikoilla. IHANAA! Olemme Miehen kanssa pakkolomalla, mikä on sinänsä ihan typerä juttu, mutta me aiomme nauttia. Kiitos LOMASTA.


2 kommenttia:

  1. Oi, Ulla! Siun blogi on ihana piristys päivään. Nauttikaa (pakko)lomailusta! Ja Pertti on hyvä nimi:miun Kummisetä ;)

    VastaaPoista
  2. Pertille terkkuja! Helena, sulle toivottelen myös ihanaa lomaa...vai ootko töissä???

    VastaaPoista