maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen jatkua saa!Ihana kevät ja pääsiäinen.
 
Vietämme juhlapyhiä yksinkertaisesti perheen juniorien ja seniorien kanssa. Nautimme lumoavasta, lähes räjähtäen henkiinheräävästä luonnosta möksällä ja kaupungissa. Salonki Blondin kosto on avannut ovensa.  Pitkäperjantain ateria sekä lankalauantain kahvit nautittiin majasessa suloisessa lämmössä.
 
Peipposet, mustarastaat ja joutsenet suorastaan karjuvat onneansa ilmoille...västäräkkikin jo keikuttelee pyrstöään ja etsii syötävää kellastuneelta nurmikolta, mutta pääskysiä en ole vielä havainnut. Suomessa on aikainen kevät ja sehän ei harmita lainkaan. Unelmoin ympyränmuotoisesta keittiöpuutarhasta, josta voisin hakea kesällä tuoreat, kasteenraikkaat rapsakat salaatit ja yrtit grilliruuan seuraksi. Etsin Pinterestistä ideoita pikku puutarhan synnyttämiseksi.
Olen uskaltanut jo pulahtamisen sijaan ottaa uintiliikkeitä joessa ja ihoa pistelee joka puolelta, kun hädissäni tartun laiturin kaiteisiin ponnistautuessani ylös vedestä.
Nyt on aika lopettaa nörääminen ja lähteä ulos lintukonserttiin ja nappaamaan auringonsäteitä nenänpäähän! Pääsiäinen jatkukoon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti