lauantai 12. huhtikuuta 2014

Töttörötöttöttöttööö!

Trumpetit ja pasuunat soivat, rummut pärisevät: Kuunnelkaa, Ranska tiedottaa...









Lukuisien sähköpostiviestien ja lukuisien puhelujen jälkeen ranskalainen elektroniikka- ja kylmälaiteliike ilmoittaa, ettei punainen La Germanie tule ikinä kotiutumaan meidän möksälle. Kas, kun he eivät toimita artikkeleitaan Suomeen. Eivät toimita!!! Ja ostosopimuskaavakkeessa on lukenut koko ajan elokuusta alkaen: "odottaa toimitusta". Tämä on kai sitä ranskalaista charmia, hah. No, ei hätiä mitiä, nyt odotamme jälleen toimitusta, odotamme rahojamme takaisin.






Olen toisaalta tyytyväinen (tai olen sitten, kun olemme saaneet ne rahat takaisin), että punainen kaappi jäi matkalle. Luulen, että punainen olisi ollut vääränsävyinen. Tämä oli siis johdatusta, Mies säästyy kuulemasta kiukuttelua väärästä väristä. Mies on onnenpekka.



























Huomenna on palmusunnuntai ja pienet mummot vitsojensa kanssa liikkeellä. Itse käy pokkaamassa kymmenvuotisansiomerkin vapaan sivitystyön hyväksi tekemästäni työstä viidentoista työvuoden jälkeen. Nyt valmistaudutaan pääsiäisen viettoon ja nautitaan lämmöstä. Sääsetä lupasi 15 astetta lankalauantaiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti